• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

TURKCELL Türkiye markalar şampiyonu

TURKCELL Türkiye markalar şampiyonu
Müşteri hizmetleri, ürün ve hizmet iletişimi, afet iletişim yönetimi başta olmak üzere sosyal medyayı etkin bir biçimde kullanan Turkcell, Türkçe içerikle yayın yapan kurumsal hesaplarda en fazla takipçi sayısına ulaşan marka oldu.

TURKCELL Twitter'da Türkiye markalar şampiyonu oldu 

Müşteri hizmetleri, ürün ve hizmet iletişimi, afet iletişim yönetimi başta olmak üzere sosyal medyayı etkin bir biçimde kullanan Turkcell, Türkçe içerikle yayın yapan kurumsal hesaplarda en fazla takipçi sayısına ulaşan marka oldu. Yaklaşık 215 bin takipçisi bulunan Turkcell haftalık ve aylık bazda da takipçi sayısını en hızlı artıran marka.

Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, Socialbakers’ın güncel verilerine göre Twitter’da Türkçe iletişim yapan markalar arasında en yüksek takipçi sayısına ulaşan marka oldu. Türkiye’de tüm markalar arasında zirvesinde yer alan Turkcell, ayrıca dünya genelindeki telekomünikasyon markaları arasında da 5. sırada yer aldı.

Ürün, servis ve kampanyalarla ilgili bilgilendirme, afet iletişim yönetimi, müşteri hizmetleri, ödüllü yarışmalar ve interaktif kurgular gibi farklı içeriklerle müşterilerine ulaşan Turkcell, aylık ve haftalık bazda da takipçi sayısını en fazla artıran marka. Güncel verilere göre haftalık bazda takipçi sayısını 5.973 kişi artıran Turkcell, aylık bazda ise 18.598 yeni takipçiye ulaştı.

Bir yıl geçmeden takipçi sayısını ikiye katladı

Geçtiğimiz yılın Ağustos ayında Twitter’daki 100 bin kullanıcı barajını geçen Turkcell, 100 bininci takipçisine T20 hediye etmişti. twitter.com/turkcellhesabından iletişim faaliyetlerini sürdürerek bir yıl geçmeden takipçi sayısını ikiye katlayan Turkcell, müşteri hizmetlerini ise müşterilerinin ihtiyaçlarını daha iyi anlamak ve doğru çözümleri en hızlı şekilde üretmek adına twitter.com/turkcellhizmethesabından yürütüyor. Türkiye’nin en büyük gençlik kulübü gnçtrkcll ise twitter.com/gnctrkcllhesabından gnçtrkcll’lilere ulaşıyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Turkcell Kurumsal İletişim Bölüm Başkanı Filiz Karagül Tüzün şunları söyledi: “Bugün hayatımızı kökten değiştiren sosyal medya, müşterilerimizle iletişimimizde büyük önem verdiğimiz bir platform. İletişim, pazarlama, müşteri hizmetleri gibi farklı alanlarda çalışan uzman ekiplerimizle sosyal medyayı etkin bir biçimde kullanıyoruz. Sosyal medyada müşterilerimizden aldığımız geri dönüşler ürün ve hizmetlerimizin geliştirilmesinde de büyük rol oynuyor. Burada, bizim için asıl önem taşıyan noktanın, takipçi sayımızın çokluğu değil; takipçilerimizle kurduğumuz güçlü iletişim olduğunu belirtmek gerekiyor. Takipçi sayısı, bu güçlü iletişim bağının bir sonucu. Bundan sonra da Twitter ve Facebook başta olmak üzere tüm sosyal medya hesaplarımızdan müşterilerimizle etkileşimli ve çift yönlü iletişim kurmayı sürdürerek, onların ihtiyaçlarına göre ürün ve hizmet geliştirmeye devam edeceğiz.”

111.20120713131127.jpg

112.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim