• BIST 9092.9
  • Altın 2325.324
  • Dolar 32.3797
  • Euro 35.0246
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Turkcell Uygulamalar’da rekor ‘indirim’

Turkcell Uygulamalar’da rekor ‘indirim’
Türkiye’nin en büyük uygulama dükkanı Turkcell Uygulamalar, cep telefonu kullanıcılarından büyük ilgi görüyor.

Turkcell’liler 2010’da cebe dakikada 115 uygulama indirdi

Türkiye’nin en büyük uygulama dükkanı Turkcell Uygulamalar, cep telefonu kullanıcılarından büyük ilgi görüyor. Yaklaşık 4 milyon Turkcell’li dakikada 115,
haftada 1.5 milyon uygulama indirerek daha fazla hayatın tadını çıkardı

Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, Türkiye’nin en büyük uygulama dükkânı Turkcell Uygulamalar ile önemli bir ihtiyaca karşılık verdiğini kısa sürede kanıtladı. Temmuz ayında yenilenen Turkcell Uygulamalar’dan indirilen (download) uygulama sayısı sadece 2010’da 19 milyonu buldu. 2010’un son döneminde dakikada indirilen uygulama sayısı 115, haftalık indirme sayısı da 1.5 milyona çıktı.

4 milyonun üzerinde tekil kullanıcıya mobil uygulamalarla “daha fazla hayat” sunan Turkcell Uygulamalar, Türkiye’nin en büyük uygulama dükkânı olma özelliğine sahip. Turkcell Uygulamalar, 1000’in üzerinde telefon modelini destekliyor ve 2 bin 500’den fazla mobil uygulama ile kullanıcıların farklı alanlardaki ihtiyaç, talep ve beklentilerine cevap veriyor.

Turkcell Uygulamalar’ın gördüğü ilgiyi değerlendiren Turkcell Ürün ve Servis Yönetiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cenk Bayrakdar, Türkiye’de akıllı telefon pazarının dört kat büyüdüğüne ve satılan her 5 telefondan birinin akıllı telefon olduğuna dikkat çekerek, “Böyle bir ortamda Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi olarak müşterilerimizin mobil uygulama ihtiyaçlarını karşılamak üzere Turkcell Uygulamalar’ı açtık. Müşterilerimizin sadece 2010’da 19 milyon uygulama indirmesi ne kadar doğru bir adım attığımızı gösteriyor. Turkcell Uygulamalar sayesinde müşterilerimiz Türkiye’nin en büyük ve en zengin uygulama portföyüne her an her yerden çok daha kolay ulaşabiliyor. Turkcell Teknoloji ve çevresinde oluşturduğumuz ekosistemle müşterilerimiz için sürekli güncel uygulamalar geliştirmeye, her platform ve telefon modelinde en iyi müşteri deneyimi sunmaya devam edeceğiz. Turkcell Uygulamalar’a gösterdikleri ilgiden dolayı tüm Turkcell’lilere teşekkür ediyoruz” dedi.

iPhone, Android, Symbian, Java, Windows Mobile gibi platformlarda fark yaratan uygulamalara imza atan Turkcell, uygulama dükkanında sağlık, müzik, oyun, eğlence, güvenlik, hobi, eğitim gibi çok çeşitli alanlarda uygulamalar sunuyor.

Faturalı ya da HazırKart’lı tüm Turkcell’lilerin yararlanabildiği Turkcell Uygulamalar’a web sitesi (www.turkcelluygulamalar.com), wap sitesi (wap.turkcelluygulamalar.com) ya da Turkcell Uygulamalar’a özel mobil uygulamalar üzerinden ulaşılabiliyor. Java (MIDP 2.0) destekli cihaz sahipleri, INDIR yazıp 2222’ye SMS atarak Turkcell Uygulamalar’ı cep telefonlarına indirebiliyor. Uygulamayı Android işletim sistemli cep telefonlarına yüklemek için de UYGULAMA yazıp 2222’ye SMS atmak yeterli. Turkcell Uygulamalar'da yer alan uygulamaları gezmek ve incelemek tamamen ücretsiz. Kullanıcılar Turkcell Uygulamalar’dan cep telefonuna uygulama indirirken data bağlantısı için de ücret ödemiyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim