• BIST 9548.09
  • Altın 2493.337
  • Dolar 32.4931
  • Euro 34.514
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 23 °C

Turkcell’den 1 hafta girişimcilik etkinlikleri

Turkcell’den 1 hafta girişimcilik etkinlikleri
Turkcell Girişimci Günleri’nde, yaratıcı beyinler girişimcilik dünyasının gurularıyla buluşacak, hayallerini gerçeğe dönüştürmenin yollarını uzman isimlerden gerçek başarı öyküleri eşliğinde dinleyecek.

Turkcell’den hafta boyu sürecek girişimcilik etkinlikleri

Yenilikçi fikirleri, topluma değer katan sürdürülebilir iş modellerine dönüştürmek isteyenlere destek olmayı hedefleyen Turkcell Girişimci Günleri’nde, yaratıcı beyinler girişimcilik dünyasının gurularıyla buluşacak, hayallerini gerçeğe dönüştürmenin yollarını uzman isimlerden gerçek başarı öyküleri eşliğinde dinleyecek.

Turkcell desteğiyle kurulan MIT EF’in rekor katılımlı İş Planı Yarışması’nda da final heyecanı yaşanacak
Türkiye’nin lider teknoloji ve iletişim şirketi Turkcell, Türkiye’nin sosyoekonomik gelişimine büyük katkı sağlayacağına inandığı girişimciliğe desteğini artırarak sürdürüyor. Sosyal sorumluluk vizyonu doğrultusunda Türkiye’de nitelikli insan kaynağına yatırım yapma ve katma değer sağlayacak projelere destek olma hedefiyle yola çıkan Turkcell bu hafta düzenlenecek iki ayrı etkinlik ile hem girişimcilik dünyasının nabzını tutacak hem de fikirlerini hayata geçirmek ve başarılı iş modellerine dönüştürmek isteyen yarının iş ortakları yaratıcı beyinlere yol gösterecek.

Rekor başvuru alan MIT EF İş Planı Yarışması’nda final heyecanı

Girişimcilik haftasının ilk etkinliği dünyanın sayılı üniversitelerinden M.I.T’nin (Massachusetts Institute of Technology)Türkiye’de Turkcell desteğiyle kurduğu MIT Enterprise Forum’un (MIT EF) Toyota işbirliğiyle 24 Mayıs, Salı günü İstanbul Suada’da gerçekleşecek olan MITEF İş Planı Yarışması finali. ABD ve Japonya’da 21 kez gerçekleşen bu dev organizasyon Türkiye’de ilk kez düzenleniyor. Buna rağmen 3 bin 202 başvuruyla rekor kıran “İş Planı Yarışması”nda 10 finalist arasından fikirleri değerli bulunarak ilk 3’e kalan başarılı girişimciler açıklanacak. Arzuhan Doğan Yalçındağ, Evren Ünver ve Gülden Yılmaz'ın final jürisi olarak yer aldığı yarışma sonunda birinci olan ekip 50 bin dolar, ikinci 15 bin dolar ve üçüncü 5 bin dolar ile ödüllendirilecek. Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış’ın açılış konuşmasını yapacağı etkinliğe iş dünyasının önde gelen isimleri de katılacak.

Girişimcilik ekosistemi Turkcell Girişimci Günleri’nde buluşacak

28 Mayıs-29 Mayıs tarihlerinde ise girişimci ekosisteminde yer alan önemli isimleri ve genç girişimci adayları ve girişimcilerle buluşturacak dev bir organizasyon düzenleniyor. Girişimcilerin yaratıcı fikirden bir ürün ve hizmet sunma aşamasına kadar karşılaşabilecekleri problemlere çözüm bulabilmelerini sağlamak ve bu süreçte kendileri için doğru bir yol haritası oluşturabilmelerini desteklemek amacıyla düzenlenen Turkcell Girişimci Günleri’nin açılış konuşmasını Turkcell Ürün ve Servis Yönetiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cenk Bayrakdar yapacak.

İlk gün İstanbul Swiss Otel’de “Girişimcilik” üzerine gerçekleşecek 4 panelin ardından, MIT EF’in katkılarıyla bir dönem General Electric’de Başkan Yardımcılığı görevini üstlenmiş ve halihazırda Noventra Corporation Kurucu Ortağı ve CEO’su Luda Kopeikina konuşmacı olarak sahne alacak ve deneyimlerini izleyicilerle paylaşacak.

“Girişimcilik Günleri”nin ikinci günü ise Turkcell işbirliğiyle hayata geçirilen Girişim Fabrikası’nın da bulunduğu Özyeğin Üniversitesi’nde gerçekleşecek. Etkinliğin 29 Mayıs Pazar günkü programı girişimci adayları için ufuk açıcı buluşmalara sahne olacak. Turkcell’in girişimciliğe bakış açısı, Turkcell İnkübasyon Programı’nın tanıtımı, Turkcell’in teknogirişimcilere sağladığı destekler, dünyaca ünlü deneyim tasarımı ajansı FJORD’dan vizyon açıcı bir paylaşım, girişimcilerin iş fikirlerini geliştirmelerine destek olmak için Endeavor Türkiye’nin katkılarıyla tasarlanmış mentorluk seansı ve fikirlerini paylaşmak isteyen genç girişimciler için asansör konuşması seansı yer alacak.

Turkcell Girişimci Günleri ile ilgili ayrıntılı bilgi ve etkinlik programına https://turkcellpartner.com/university/Pages/Turkcell-Girisimci-Gunleri.aspx adresinden ulaşılabiliyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim