• BIST 8983.26
  • Altın 2296.158
  • Dolar 32.3236
  • Euro 35.0675
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

Turkcell'den 26 yaş altı gençlere yeni tarife

Turkcell'den 26 yaş altı gençlere yeni tarife
Turkcell, 26 yaş altı gençler için yeni bir ön ödemeli tarife hazırladı. gnçtrkcll fırsatlarıyla birlikte gelen GençPlus, her yöne konuşmada fiyat avantajı sağlıyor.

GençPlus tarifesinde ilk 10 saniye bedava, üstelik her yöne 5 dakika 50 kuruşa
 
Turkcell, 26 yaş altı gençler için yeni bir ön ödemeli tarife hazırladı. gnçtrkcll fırsatlarıyla birlikte gelen GençPlus, her  yöne konuşmada fiyat avantajı sağlıyor.

GençPlus, “20 TL ve üzeri yüklemelerde  ilk 10 saniye bedava konuşma” fırsatı ile sunulacak. Bu tarifedekiler ayrıca gnctrkcll avantajlarından da yararlanıyorlar
 
Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, ön ödemeli hatlı gençlere yeni tarifesi GençPlus ile kaçırılmayacak bir teklif sunuyor. Turkcell’in 26 yaş altı gençlere özel teklifi GençPlus, 20 TL ve üzeri yüklemelerde ilk 10 saniye ücretsiz konuşabilme olanağı sunuyor. Gün içinde arkadaşlarıyla ve sevdikleriyle yaptıkları kısa konuşmalar gençler için artık ücretsiz. Gençler, yaptıkları kısa konuşmalar için para ödemezken, ne yüklerlerse yüklesinler uzun konuşmalarında her yöne 5 dakikası 50 kuruş avantajından faydalanıyorlar.
 
Konuya ilişkin bir açıklama yapan Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Burak Sevilengül, GençPlus tarifesi ile iddialı olduklarını dile getirdi. Sevilengül, “Yeni GençPlus tarifesine gelen gençler ne yüklerse yüklesinler 5 dakikası 50 kuruşa  diledikleri yöne konuşmakla kalmayacak aynı  zamanda gnçtrkcll’lilerin sahip olduğu tüm fırsatların da tadını çıkarabilecek. Üstelik GençPlus tarifesindeki gençler, yıl sonuna kadar 20 TL ve üzeri yükleme yaptıklarında 31 gün boyunca konuşmalarının ilk 10 saniyesi için ücret ödemeyecekler” dedi. Sevilengül, mevcut gençTarife’nin de farklı ihtiyaçlara yönelik olarak büyük avantajlar sağlamaya devam ettiğini belirtti.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim