• BIST 9579.88
  • Altın 2488.208
  • Dolar 32.5347
  • Euro 34.8684
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C

Turkcell’den 29 TL’ye ‘internetli telefon’

Turkcell’den 29 TL’ye ‘internetli telefon’
Turkcell’in yepyeni akıllı telefonu Turkcell T10, 3G hızında mobil interneti, cepten TV izleme servisi, şık tasarımı, dokunmatik ekranı, özel Turkcell uygulamaları ve uygun fiyatıyla cep telefonu piyasasına damgasını vurmaya hazırlanıyor.

Turkcell’den 29 TL’ye ‘internetli telefon’ bayramı

Turkcell’in yepyeni akıllı telefonu Turkcell T10, 3G hızında mobil interneti, cepten TV izleme servisi, şık tasarımı, dokunmatik ekranı, özel Turkcell uygulamaları ve uygun fiyatıyla cep telefonu piyasasına damgasını vurmaya hazırlanıyor. Turkcell T10, interneti ve Mobil TV servisi ile birlikte ayda sadece 29 TL’ye Turkcell’lilerle buluşacak.

Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, teknolojideki liderliğini kendi markasını taşıyan akıllı telefonu Turkcell T10 ile cihaz pazarına da taşıdı. Turkcell’in yepyeni akıllı telefonu T10, bir basın toplantısıyla kamuoyuna tanıtıldı.

Bir akıllı telefondan beklenen tüm özellikleri içinde barındıran Turkcell T10; Android 2.1 işletim sistemi, 3G HSDPA şebekeleri için destek, 240x320 pixel / 2,8 inç boyutunda dokunmatik ekran, özel ekran kalemi, 3.2 megapiksel flaşlı kamera, mp3 çalar, Push e-posta özelliği, GPS, Wi-Fi, Pusula, USB ve Java uygulama desteğine sahip. Kullanım kolaylığı sağlayan menüsü ve çekici tasarımıyla dikkat çeken Turkcell T10, gelişmiş bir mobil internet deneyimi ile hayata her an bağlı olmayı sağlıyor.

Türkiye’de Google Sesli Arama uygulaması önceden yüklenmiş olarak gelen ilk akıllı telefon olan Turkcell T10’da, ayrıca telaffuz edilen kelimeleri metin haline çeviren konuşma tanıma teknolojisi de yer alıyor. T10, kullanıcıların hayatlarını kolaylaştırmak, hayatlarına daha fazla eğlence katmak için Turkcell Pusula, gnçPLAY, Turkcell Uygulamalar, Mobil TV gibi pek çok Turkcell uygulaması ile birlikte sunuluyor.

Turkcell T10’ayda 29 TL’den başlayan fiyatı, ile makul fiyatlı bir akıllı telefon isteyenlerin ihtiyacına cevap oluyor. Şık tasarımı ve üstün özellikleriyle ön plana çıkan Turkcell T10, sadece 232 USD karşılığı Türk Lirası kontratsız fiyatıyla da cepleri bayram ettiriyor.

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Burak Sevilengül: Turkcell T10 ile çok önemli bir ihtiyaca cevap veriyoruz.

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Burak Sevilengül, Turkcell T10’un tanıtıldığı basın toplantısında mobil interneti lüks değil ihtiyaç kategorisinde değerlendirdiklerine dikkat çekti. Sevilengül, “Akıllı telefonlar bugün bilgiye erişimde fırsat eşitliği adına paha biçilmez bir rol oynuyor. Biz, mobiliteyle yaratılacak fırsat eşitliğini Türkiye için kendi sosyal sorumluluk alanımızda görüyor ve akıllı telefonda olan tüm özelliklere sahip Turkcell T10 ile çok önemli bir ihtiyaca cevap verdiğimizi düşünüyoruz. Turkcell, Turkcell T10 ile akıllı telefon deneyimini fiyat-kalite dengesi açısından zirveye taşıyor. Turkcell T10’u lanse ederken bunu bir bayram coşkusuyla yansıtmayı ve “İnternetli Telefon Bayramı” sloganıyla çıkmayı uygun bulduk. Çünkü makul fiyatlı bir akıllı telefon sahibi olmak ve cepten internete girmek isteyen milyonlarca insana bayram havasını yaşatacak” dedi.

Dokunmatik ekranlı Turkcell T10’da kısayol tuşları ile her an her yerden Facebook gibi sosyal paylaşım ağlarına ulaşmak, e-postaları takip etmek mümkün. Turkcell T10, ayrıca tüm paketlerde ayda tam 60 saat cepten TV keyfi sunan Mobil TV Paketi ile geliyor.

Turkcell T10, siyah ve beyaz renk seçenekleriyle tüm Turkcell İletişim Merkezleri’nde ve anlaşmalı zincir mağazalarda müşterilerin beğenisine sunuluyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim