• BIST 9028.09
  • Altın 2295.172
  • Dolar 32.3273
  • Euro 35.0468
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

Turkcell’den “6 Ay Bizden” konuşma fırsatı

Turkcell’den “6 Ay Bizden” konuşma fırsatı
Başarılı her 10 şirketten 9’unun tercihi Turkcell, yeni iş kuran, işini büyütmek isteyenlere destek olmak için çok özel bir teklif hazırladı.

Turkcell’den yeni iş kuranlara “6 Ay Bizden” konuşma fırsatı

Başarılı her 10 şirketten 9’unun tercihi Turkcell, yeni iş kuran, işini büyütmek isteyenlere destek olmak için çok özel bir teklif hazırladı.

Yeni kurumsal hat alarak Turkcell’in 4 paketinden birine 24 ay boyunca abone olanlar 6 ay paket ücreti ödemeyecek, ayrıca Turkcell’in kurumsal firmalara yönelik avantajlar dünyasından da faydalanma imkanı bulacak

Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, yeni iş kuranlara ya da “İşimi büyütmek istiyorum” diyenlere destek olmaya devam ediyor. Turkcell’in kurumsal müşterilere yönelik “6 Ay Bizden Kampanyası” çerçevesinde yeni kurumsal hat alarak Star, Avantaj, Eko ve Şirketİçi paketlerinden herhangi birini 24 ay kullanmayı taahhüt edenlerin faturası 6 ay boyunca Turkcell’den olacak. Kampanyadan yararlanan ilk 100 bin kişi ilk faturaları ve takip eden 6 ay boyunca paket ücretini ödemeyecek.

İhtiyaca göre 4 farklı paket

6 Ay Bizden Kampanyası’ndan yararlanmak isteyenlerin seçebileceği paketler arasında yer alan Star Paket dakika hesabı yapmak istemeyenlerin ihtiyaçlarını karşılıyor. Star Paket ile vergiler dahil ayda 79 TL’ye şirket içi 5 bin, Turkcell’lilerle 5 bin, her yöne 3 bin dakika konuşmak mümkün. Avantaj Paket ise vergiler dahil ayda 60 TL’ye şirket içi bin, Turkcell’lilerle bin, her yöne 500 dakika konuşturuyor. Hesabına göre konuşmak isteyenlerin tercihi Eko Paket’e vergiler dahil ayda 39 TL’ye şirket içi 500, Turkcell’lilerle 500, her yöne 300 dakika dahil. Şirket İçi Paket ise vergiler dahil ayda 14 TL’ye şirkete kayıtlı hatlar ile 6 bin dakika konuşma imkanı sunuyor.

Turkcell’in kurumlara yönelik avantajlar dünyası

Turkcell’in işini büyütmek isteyenlere desteği bununla da sınırlı değil. 6 Ay Bizden Kampanyası’ndan yararlananlar Turkcell’in avantajlarla dolu dünyası İşteKazan Programı’na da dahil olacak, Turkcell’in, Migros, Petrol Ofisi, Yurtiçi Kargo gibi sektörlerinin önde gelen firmalarıyla yaptığı işbirliği sayesinde gıda, akaryakıt, kargo, güvenlik, yazılım, konaklama, yemek gibi temel maliyet kalemlerinde yüzde 50’lere varan tasarruf sağlayabilecek. Bunlara ek olarak şirket çalışanlarına uygun koşullarda hat verebilecek, kendilerine özel çağrı merkezinden ayrıcalıklı hizmet alabilecek, 3G’nin sağladığı tüm avantajları kullanabilecek, Turkcell’in mobil çözümleriyle iş hayatını kolaylaştıracak, rekabette fark yaratabilecekler.

“İşinize Turkcell Gücü” vizyonuyla her zaman büyük küçük tüm kurumların yanında olduklarına dikkat çeken Turkcell Kurumsal Hizmetlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş, “Türkiye’nin Turkcell’i ve bu ülkenin en çok kurumsal müşteriye sahip mobil operatörü olarak üzerimize düşen görevi yerine getirmek için kollarımızı sıvadık. Bu amaçla, yeni iş kuran, işini büyütmek isteyenlere destek olmak için temel iletişim maliyetlerini 6 ay boyunca Turkcell olarak üstleneceğiz. Türkiye’nin en başarılı şirketlerine baktığınızda, her 10 başarılı şirketten 9’unun Turkcell’le çalıştığını, Turkcell’in maliyetleri düşüren, riskleri minimize eden ve gelirleri arttıran çözümlerini kullandıklarını görüyoruz. 6 Ay Bizden Kampanyası ile Turkcell’in avantajlarla dolu dünyasına adım atanların da başarılı şirket olma yolunda en büyük destekçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.

25 Nisan 2011 tarihinden itibaren geçerli olacak 6 Ay Bizden Kampanyası’ndan Turkcell'den yeni kurumsal faturalı hat alan, hattını Turkcell kurumsala taşıyan faturalı hat sahipleri ya da hattını bireyselden kurumsala taşıyanlar yararlanabiliyor. İlk 100 bin şanslı kurumsal kullanıcıdan biri olmak için 4440532 numaralı hattan ya da www.turkcell.com.tr ’den ön başvuru yapılabiliyor.

İSTANBUL HABER AJANSI

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim