• BIST 8981.29
  • Altın 2284.428
  • Dolar 32.3288
  • Euro 35.0498
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 18 °C

Turkcell’den cazip BlackBerry paketleri

Turkcell’den cazip BlackBerry paketleri
BlackBerry akıllı telefon kullanıcıları, artık Turkcell ile “ihtiyaçlarına uygun paket seçebilme” avantajı yaşıyor.

Ayda sadece 6,90 TL’ye BlackBerry Giriş Paketi ilk kez Turkcell’de

BlackBerry akıllı telefon kullanıcıları, artık Turkcell ile “ihtiyaçlarına uygun paket seçebilme” avantajı yaşıyor. Turkcell, BlackBerry ile hayata bağlanmak isteyenlere 6,90 TL’den başlayan fiyatlarla çok cazip BlackBerry paketleri sunuyor.

Yeni BlackBerry akıllı telefon kullanıcıları ise paket dahilinde aylık 29,90 TL’den başlayan fiyatlarla BlackBerry Curve 8520 veya BlackBerry Curve 9300 sahibi olabiliyor

Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, BlackBerry akıllı telefon kullanıcılarının internet ihtiyacını en uygun koşullarda karşılamak üzere sunduğu seçenekleri artırdı. Farklı kullanım alışkanlıkları olanlar bundan böyle Turkcell’de kendilerine uygun BlackBerry paketini seçerek BlackBerry telefonlarıyla internet ve mesajlaşma servislerinin keyfini çıkarabilecekler.

Turkcell “BlackBerry Giriş Paketi”ni ayda 6,90 TL’lik fiyatıyla faturalı abonelerin kullanımına sunuyor. Dünyada ilk kez Turkcell tarafından lanse edilen “BlackBerry Giriş Paketi”ni tercih eden Turkcell’liler; her ay 100MB’lık internet paketine sahip oluyor; Facebook ve Twitter gibi sosyal ağlara erişebiliyor, BlackBerry App World’den istedikleri uygulamaları indirebiliyor, BlackBerry Messenger sayesinde diğer BlackBerry akıllı telefon kullanıcılarıyla her an her yerden mesajlaşabiliyorlar. Ayrıca kişiye özel turkcell.blackberry.com uzantılı bir e-posta adresi aldıkları takdirde “push e-mail” teknolojisiyle cihazlarına e-postalarının anında ulaşmasını sağlayabiliyorlar.

Hala bir BlackBerry cihazı olmayanlara ise aylık 29,90 TL’den başlayan tekliflerle tercih ettikleri BlackBerry modeline sahip olabilecekler. BlackBerry akıllı telefonu olmayan aboneler ise 29,90 TL’ye BlackBerry Curve 8520’yi 35,90 TL’ye ise BlackBerry Curve 9300’ı seçerek BlackBerry Giriş Paketi’nin keyfini çıkarabilir. En popüler BlackBerry akıllı telefonları arasında yer alan BlackBerry Curve 8520, tam QWERTY klavyesi ve ince yapısı ile son derece erişilebilir bir akıllı telefon. Sektör lideri mesajlaşma yeteneklerinin yanı sıra, video kayıt, müzik ve video oynatma özelliklerine sahip güçlü bir media player desteği ile zengin multimedya özelliklere sahip. Cihaz ayrıca BlackBerry AppWorld’de oyunlara ve mobil uygulamalara kolay erişim sağlıyor. BlackBerry Curve 9300 ise hızlı ve hatasız yazı yazmayı sağlayan rahat kullanımlı tam QWERTY klavyeye, dahili GPS ve Wi-Fi’ye sahip. Cihaz internette hızlı gezinmenin yanı sıra akıcı bir şekilde müzik deneyimi sunuyor ve kullanıcıların e-postalarına cevap verirken veya internette gezinirken dahi telefonda konuşmalarına olanak sağlıyor.

Turkcell’in BlackBerry kullanıcılarına sunduğu bir diğer BlackBerry paketi ise “BlackBerry Full Paket”. Paketi almak isteyen faturalı Turkcell müşterileri ayda 16,90 TL’e Blackberry Full Paket’e sahip olabilecekler. E-posta servislerini ve interneti daha yoğun kullananlara yönelik sunulan BlackBerry Full Paket’i seçtikleri BlackBerry modeliyle beraber alınmak isteyen bireysel müşteriler ise cihaz ve pakete 39,90 TL’den başlayan aylık taksitlerle sahip olabilirler.

“BlackBerry Full Paketi” 1 GB’lık e-posta ve internet erişimi, Facebook ve Twitter gibi sosyal ağlara giriş, gtalk, yahoo messenger gibi anlık mesajlaşma uygulamaları, BlackBerry App World’e giriş, BlackBerry Messenger sayesinde diğer BlackBerry kullanıcılarıyla her an her yerden mesajlaşabilmeyi kapsıyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim