• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 30 °C

Turkcell'den "Cebim Güvende" paketi

Turkcell'den "Cebim Güvende" paketi
Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell ve Zurich Sigorta işbirliği ile cep telefonlarını kazayla kırılma, sıvı teması ya da çalınmalara karşı koruyan 3 ayrı “Cebim Güvende” sigorta paketini bireysel ve kurumsal faturalı

TURKCELL MÜŞTERİLERİNE ÖZEL CEP TELEFONU SİGORTA PAKETİ: “CEBİM GÜVENDE”

Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell ve Zurich Sigorta işbirliği ile cep telefonlarını kazayla kırılma, sıvı teması ya da çalınmalara karşı koruyan 3 ayrı “Cebim Güvende” sigorta paketini bireysel ve kurumsal faturalı hat müşterilerine sunuyor.

Sadece Turkcell İletişim Merkezleri’nde sunulan “Cebim Güvende” sigorta paketlerinin ödemesi ise mobil ödeme kolaylığı ile müşterilerin faturasına yansıtılıyor.

Gündelik hayatın ayrılmaz parçası olan cep telefonları, artık Turkcell’in işortakları ve Zurich Sigorta işbirliği ile sunduğu “Cebim Güvende” ile korunacak. 81 ile yayılmış TİM’lerde (Turkcell İletişim Merkezleri) yeni cep telefonu satın alınırken sunulacak “Cebim Güvende”nin Eko, Standart ve iPhone sigorta paketleri; cep telefonlarını kaza ile kırılma, sıvı teması ve kapkaç, gasp, yankesicilik gibi durumlara karşı koruma sağlıyor. Üstelik bu paketler için müşterilerden hiçbir evrak talep edilmiyor. Turkcell bireysel ve kurumsal faturalı hat sahibi müşterilerinin, TİM’lerden yeni cep telefonu satın alırken faydalanabileceği sigorta paketinin ödemesi mobil ödeme ile tahsil edildiğinden, ilk ödeme müşterinin bir sonraki faturasına yansıtılıyor.

Turkcell Bireysel İş Yönetiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Burak Sevilengül, TİM’lerde müşterilerine sundukları sigorta paketleri hakkında yaptığı açıklamada, “Artık cep telefonsuz bir hayat düşünemiyoruz. Arızalandığında ya da çalındığı için telefonsuz kaldığımızda, hayatımız ciddi olarak etkileniyor. Zurich Sigorta ile çalışarak farklı ihtiyaçlara yönelik hazırladığımız 3 ayrı “Cebim Güvende” sigorta paketi ile her zaman müşterilerimizin yanında olduğumuzu göstermeyi hedefliyoruz. Turkcell olarak müşterimize en kaliteli hizmeti en iyi müşteri deneyimi ile sunarak fark yaratıyoruz”dedi.

Zurich Sigorta Genel Müdürü Ertuğrul Bul ise “Zurich Sigorta olarak sunduğumuz ürünler ve gerçekleştirdiğimiz işbirlikleri ile müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştırmayı hedefliyoruz. Turkcell ile yaptığımız işbirliği kapsamında da sunduğumuz farklı içerikli sigorta paketleri ile cep telefonları kaza veya sıvı teması sebebi ile çalışamaz hale gelen veya çalınan Turkcell’lilere güvence sunacağız” dedi.

Cebinizi güvenceye almak çok kolay

Centre for Retail Research araştırma kuruluşunun her yıl yayınladığı geleneksel “Küresel Perakende Hırsızlık Barometresi Raporu’na göre en çok hırsızlık yapılan perakende ürünlerinin içinde cep telefonları da var. Bunun yanında her sene 2 milyon cihaz teknik servise giriyor ve bunların yüzde 25’i garanti kapsamı dışında kalan telefonlardan oluşuyor. Yüzde 15’lik kısım ise kullanıcı hatası kaynaklı. Tüm bu durumlarda, kullanıcı arıza ya da kaybı kendi kaynaklarından karşılamak zorunda kalıyor.

Zurich Sigorta işbirliği ile Turkcell faturalı hat müşterilerinin ihtiyaçlarına özel hazırlanan “Cebim Güvende” sigorta paketleri, tüm bu tehlikelere karşı telefonları koruma altına alıyor. Turkcell “Cebim Güvende” ile 3 ayrı sigorta paketi seçeneği sunuyor; Turkcell müşterilerinin yeni telefon alırken ayda sadece 4.99 TL karşılığı sahip olabileceği Eko Paket, kazayla kırılan veya sıvı teması sebebi ile çalışamaz hale gelen telefonlar için koruma sağlıyor. Bu tehlikelere ek olarak çalınma ve çalınma sonra müşterinin hattından yapılan izinsiz aramaların 1000 TL’sine kadar koruma sağlayan Standart Paket, ayda 9,99 TL’ye sunuluyor. Standart Paket ile aynı kapsama sahip ve sadece iPhone kullanıcılarına özel olarak hazırlanan iPhone Paket ise ayda 21,99 TL. Üstelik tüm paketler, hem Türkiye’de hem de 60 güne kadar ki yurtdışı seyahatlerinde geçerli.

Bu paketlerden birine sahip olan ve telefonları kaza ile veya sıvı teması sebebi ile çalışamaz hale gelen veya çalınan - Standart ve Iphone paketlerde-, Turkcell müşterileri; telefon tamiri ile vakit kaybetmeden, orijinal ambalajında yeni telefon sahibi olur. Turkcell müşterileri, hasarlı ya da çalıntı olduğu için “Cebim Güvende” kapsamında yenilenen telefonlarını ise diledikleri TİM’den 3 iş günü içinde teslim alabilir.

Turkcell faturalı hat müşterilerinin “Cebim Güvende”ye sahip olmaları çok kolay. TİM’lerden yeni telefon satın alırken 3 ayrı paketten birini tercih eden müşterilerin “Cebim Güvende” sigorta paketi başvuru formunu imzalaması ile gerekli bilgileri, Zurich Sigorta’ya iletiliyor. Müşterinin faturalı hattına gelen bilgilendirme mesajı ile “Cebim Güvende” başlıyor. Seçilen paketin aylık ödemeleri ise “mobil ödeme” ile müşterinin bir sonraki telefon hizmet faturasına yansıtılıyor.

Güncel havacılık haberler için ThyHaber'i takip edin.

www.ThyHaber.com

İSTANBULHABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim