• BIST 9077.87
  • Altın 2324.865
  • Dolar 32.3699
  • Euro 34.9644
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 15 °C

Turkcell’den esnafa “Ücretsiz Sipariş Hattı”

Turkcell’den esnafa “Ücretsiz Sipariş Hattı”
Turkcell küçük işletmeler için çığır açacak bir yeniliği daha hayata geçirdi. Ücretsiz Sipariş Hattı alan işyerleri, müşterileri tarafından herhangi bir bedel ödemeden aranabilecek.

 

Turkcell küçük işletmeler için çığır açacak bir yeniliği daha hayata geçirdi. Ücretsiz Sipariş Hattı alan işyerleri, müşterileri tarafından herhangi bir bedel ödemeden aranabilecek.
 
Müşterilerine ücretsiz arama imkanı sunmak isteyen iş sahiplerinin yapması gereken tek şey, mevcut kurumsal hatları üzerinden bir SMS’le 29 TL ya da 39 TL’lik paketlerden birini seçerek işletmelerine özel bir ücretsiz sipariş numarasını müşterilerine duyurmak.
 
Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, küçük işletmeleri rekabette öne taşıyacak, yeni müşteri kazanımını ve müşteri bağlılığını sağlayacak önemli bir yeniliğe daha imza attı. Turkcell’in  Ücretsiz Sipariş Hattı sayesinde siparişle çalışan küçük işletmeler ya da doktor, avukat, emlakçı ve muhasebeci gibi işleri gereği telefonla sıkça aranan tüm meslek grupları, seçecekleri özel numara üzerinden Turkcell’li müşteriler tarafından ücretsiz bir şekilde aranma fırsatına sahip olacak.
 
Selen Kocabaş: “Müşterileri tarafından ücretsiz aranan küçük işletmeler fark yaratacak”
 
Turkcell Kurumsal Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş, “Bugün, Turkcell’le iletişim kurmayı, Turkcell’in teknolojisini kullanarak daha verimli çalışmayı tercih eden, sayıları 520 bine yakın kurumsal müşterimiz bulunuyor. Onlarla birebir iletişimi ve ihtiyaçlarını doğru bir şekilde anlamayı çok önemsiyoruz. Küçük işletmeye sahip Turkcell’li müşterilerimize ihtiyaçlarını sorduğumuzda, rekabette öne çıkma ve var olan müşterilerinin bağlılığını sağlarken daha çok müşteriye ulaşma isteğinin ne kadar önemli olduğunu gördük. Türkiye’de bir ilk olarak hayata geçirdiğimiz Ücretsiz Sipariş Hattı sayesinde dışarıdan sipariş alan bakkal, büfe, lokanta, su bayisi gibi işletmelerin Turkcell'li müşterileri tarafından ücretsiz aranmasını sağlayacağız. Bundan böyle adeta her bir küçük işletmenin kendisine ait ücretsiz çağrı merkezi numarası olacak” şeklinde konuştu.
 
Tek SMS yeterli
 
Müşterileri tarafından ücretsiz aranmak isteyen küçük işletmeler, kendilerine ait kurumsal Turkcell numaralarından bir SMS göndererek Ücretsiz Sipariş Hattı’ndan yararlanmaya başlıyor. Üstelik işletmeler 0533099 ile başlayan numara serisinden seçim yaparak kendi Sipariş Hattı numaralarını kendileri belirleyebiliyor. Bu numara üzerinden gelen aramalar ise işletmenin belirlediği çalışanlarının hatlarına yönlendiriliyor. Turkcell, Ücretsiz Sipariş Hattı numarasının işyerinin müşterilerine tanıtımı konusunda da işletmelere destek oluyor. Bu kapsamda işletmenin mevcut numarasına gelen aramalardan sonra işyerinin müşterilerine SMS göndererek yeni Ücretsiz Sipariş Hattı’nın duyurusunu yapıyor.
 
İşletmelerin aranma yoğunluğuna göre tercih edebileceği 2 paket bulunuyor. 29 TL olan birinci paket ile 1000 ücretsiz aranma dakikası, 39 TL’ye ise 5000 ücretsiz aranma dakikasına sahip olunuyor. Paketlere dahil olmak için “ABONE UCRETSIZ HAT 1000” ya da  “ABONE UCRETSIZ HAT 5000” yazarak 2222’ye göndermeleri yeterli oluyor. 
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim