• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C

Turkcell'den gençlere yeni fatura

Turkcell'den gençlere yeni fatura
Turkcell, 25 yaş ve altı gençler ve öğrencilere, ayda 29 liraya 300 dakika konuşma ve 3 bin SMS imkanı veren yeni faturalı "gençTarife"yi sunduğunu duyurdu.

Turkcell'den gençlere yeni fatura

Turkcell, 25 yaş ve altı gençler ve öğrencilere, ayda 29 liraya 300 dakika konuşma ve 3 bin SMS imkanı veren yeni faturalı "gençTarife"yi sunduğunu duyurdu.

Turkcell’den yapılan yazılı açıklamada, yeni faturalı gençTarife’nin, üye olacak 25 yaş ve altı gençlere, benzersiz bir avantaj sağladığı belirtilerek, "gnçtrkcll’lilerin sahip olduğu; ücretsiz sinema bileti ve konserler, iletişimde ve hayatlarının farklı alanlarında avantajlar, sürpriz hediyeler, yaratıcı fikirlerini yarıştırarak ödül kazanabilecekleri platformlar gibi tüm fırsatları beraberinde getiren yeni faturalı gençTarife, yurt içinde her yöne ayda 300 dakika ve 3000 SMS’i KDV, ÖİV dahil sadece 29 TL’ye gençlerin kullanımına sunuyor" denildi.

Yeni faturalı gençTarife’den yararlanabilmek için, son 60 gün içinde numara taşıyarak, yeni hat alarak ya da ödeme tipini değiştirerek (Hazır Kart’tan faturalı hatta geçerek) bireysel faturalı Turkcell abonesi olmanın yeterli olacağı dile getirilen açıklamada, 60 günden daha uzun süredir bireysel faturalı hat kullanan gençlerin de bu tarifeye geçebilecekleri kaydedildi.

Turkcell Bireysel Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Burak Sevilengül, konuya ilişkin değerlendirmesinde, şunları ifade etti: "İlk kez 25 yaş ve altı gençlere özel bu kadar rekabetçi bir faturalı teklif sunuyoruz. Yaptığımız araştırmalarda, gençlerin faturalı hat kullanmayı istediklerine dair geri bildirimler alıyoruz. Araştırmalar gençlerin faturalı hat kullanıcısı olduklarında daha prestijli ve kendine güvenli hissettiklerini ortaya koyuyor. Biz de bu tarifeyi oluştururken onlardan gelen talepleri değerlendirdik.

Gençler için mesajlaşma çok önemli bir iletişim aracı, bu nedenle onlardan gelen talepleri değerlendirerek tarifelerinin içinde diledikleri gibi her yöne rahat rahat kullanabilecekleri 3000 SMS gibi bir avantaj sunuyoruz. Bugüne kadar Turkcell fırsatlarından yararlanmayı erteleyen tüm gençleri yeni faturalı gençTarife’ye davet ediyoruz."

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim