• BIST 9079.97
  • Altın 2324.337
  • Dolar 32.3593
  • Euro 34.9423
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Turkcell’den HAC yolcularına özel paket

Turkcell’den HAC yolcularına özel paket
Turkcell’in yeni Suudi Arabistan paketleri, hac vazifesini yerine getirmek üzere bu ülkeyi ziyaret edecek Turkcell’lilerin iletişim ihtiyacını artık çok uygun fiyatlarla karşılıyor.

Turkcell’den HAC yolcularına özel avantajlı paketler

Turkcell’in yeni Suudi Arabistan paketleri, hac vazifesini yerine getirmek üzere bu ülkeyi ziyaret edecek Turkcell’lilerin iletişim ihtiyacını artık çok uygun fiyatlarla karşılıyor.
 
Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, avantajlı ve ihtiyaca yönelik tarifeleriyle müşterilerine yurt dışında da en uygun ve en kaliteli hizmeti sunmaya devam ediyor. Kutsal hac vazifesini yerine getirmek üzere Suudi Arabistan’ı ziyaret edecek Turkcell’liler, yeni avantajlı konuşma paketleri sayesinde yakınlarıyla rahatça iletişim kurabilecek. Üstelik farklı iletişim ihtiyaçları için tasarlanmış olan yeni Suudi Arabistan paketleriyle, numara ya da SIM  kart değiştirmeye gerek kalmadan, operatör sınırlaması olmaksızın paket dakikalarını her yöne kullanabilecekler.

Suudi Arabistan 2 saat paketiyle 20 dakika arama ve 100 dakika boyunca aranma  yalnızca 25 TL. Yararlanmak için SUUD 2 SAAT yazıp 2222’ye göndermek yeterli. Suudi Arabistan 5 Saat Paketi ile 40 TL karşılığında 50 dakika arama yapmak ve 250 dakika boyunca aranabilmek için de SUUD 5 SAAT yazıp 2222 ye göndermek yeterli. Dileyen Turkcell’liler, 532 numaralı Turkcell Müşteri Hizmetleri’nden, Turkcell İletişim Merkezleri’nden ya da Online İşlem Merkezi’nden seçtikleri paketi alabiliyorlar.
 
Turkcell’in Suudi Arabistan paketleri, bu ülkede bulunan Turkcell’lilerin hem çok uygun fiyata kesintisiz iletişimlerini sürdürmelerini hem de yakınlarının onlara  hac vazifeleri boyunca rahat rahat ulaşmalarını sağlıyor. 

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim