• BIST 9824.69
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 26 °C

Turkcell'den iletişimde “profesyonel” dönem

Turkcell'den iletişimde “profesyonel” dönem
Turkcell, Türkiye’nin özel sektör çalışanlarına yönelik avantaj ve ayrıcalıklar sunan ilk kulübünü kurdu.

Turkcell Profesyoneller Kulübü İletişimde “profesyonel” dönem

Turkcell, Türkiye’nin özel sektör çalışanlarına yönelik avantaj ve ayrıcalıklar sunan ilk kulübünü kurdu. Profesyoneller Kulübü, ile “beyaz yakalılar” bundan böyle hem iletişimde avantaj yaşayacak hem de özellikle iş sonrası yaşam kalitelerini artırabilmek için gereken koşullara Turkcell ayrıcalığıyla sahip olacak.

Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, “beyaz yakalı” olarak anılan özel sektör çalışanlarının hayatını, “hem iletişim hem de iletişim dışındaki ihtiyaç alanlarındaki özel teklifler ile “Turkcell Profesyoneller Kulübü” kapsamında kolaylaştırıp renklendiriyor.

Profesyoneller Kulübü üyeleri iletişim ihtiyaçlarına göre konuşma, SMS ve interneti birarada bulacakları seçeneklerin yanında akıllı telefonlara da çok özel koşullarla sahip olabiliyor. Bu kapsamda, 29 TL’ye her yöne 300 dakika konuşma, 300 SMS ve 300 MB internet sunan Her Şey Dahil Paket ya da 69 TL’ye her yöne 1000 dakika konuşma, 1000 SMS ve 1 GB internet sunan Full Paket seçeneklerinden birini tercih edebiliyor. Üstelik Full Paket’ten yararlanan herkes, Nokia C3 ya da Turkcell T10 marka akıllı telefonlardan birine 24 ay kontratla ayda yalnızca 12,9 TL karşılığında sahip olabiliyor.

Bu tekliflerin yanında giyimden, kişisel bakıma, seyahatten uçak biletine kadar çok özel ve avanajlı teklifler yılboyu sadece Turkcell Profesyoneller Kulübü üyelerine sunulacak.

Emre Sayın: “Turkcell Profesyoneller’in aklından geçeni biliyor.”

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Emre Sayın, konuyla ilgili açıklamasında Profesyoneller Kulübü’nün Turkcell’li üyelerine sunduğu avantajların iletişimle sınırlı olmadığının altını çizdi. Sayın, “Türkiye’de bireysel hat kullanan 1,4 milyon “profesyonel” diye tabir ettiğimiz özel sektör çalışanı var. Ele aldığımız bu segmentin profilini derinlemesine inceledik ihtiyaç, beklenti ve taleplere karşılık verecek ayrıcalıkları da bu incelemeye göre kurguladık. Yaptığımız inceleme, günlük hayatında yoğun çalışma temposu içerisinde olan ve kaliteli zaman geçirmek, kendini geliştirmek, bilgilenmek isteyen Profesyoneller’in aynı zamanda sosyal hayatlarını renklendirmeye ve seyahate çıkmaya da önem verdiğini ortaya koyuyor. Bu değerlendirmemizin ardından Profesyoneller Kulübü için geliştirdiğimiz ayrıcalıklar geniş bir yelpazeye yayılıyor. Her zaman olduğu gibi müşterilerimizin ne istediğini inceliyor, onlara ihtiyaç duydukları olanakları sağlıyoruz. Yani Turkcell, Profesyoneller’in aklından geçeni biliyor, Türkiye’de ilk kez onlar için özel fırsatlar yaratıyor” dedi.

Profesyoneller Kulübü üyeleri, işten çıkıp şehir hayatına dahil olduklarında Turkcell ayrıcalığını The House Café’lerde % 15 indirim, AFM ve Cinebonus sinemalarında Cuma akşamları “1 bilet alana 1 bilet bedava” fırsatlarıyla yaşayacak. Sun Express’in Antalya, İzmir, Dalaman ve Bodrum seferlerinde Temmuz sonuna kadar % 25; Pronto Tur’un yurt içi tatil fırsatlarında %10, yurt dışı fırsatlarında 150 TL; Fabrika ve Divarese’de %10, Sephora markalı ürünlerde % 15 indirim yine Turkcell’li Profesyoneller’i bekliyor.

Hem kariyerini önemseyen hem de kişisel gelişimin ve genel kültürün değerini bilen Profesyoneller Kulübü üyeleri, Anadolu Ajansı Haber Paketi ile son dakika haberlerini cepten takip etme fırsatına, hava koşullarını önceden bilerek program yapabilmelerini sağlayan Hava Durumu Paketine kulüp ayrıcalığı ile yine yalnızca 1 TL karşılığında sahip olacak.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim