• BIST 9079.97
  • Altın 2324.125
  • Dolar 32.3608
  • Euro 34.9426
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 12 °C

Turkcell'den "İş'te Teknoloji Hamlesi"

Turkcell'den "İş'te Teknoloji Hamlesi"
Turkcell'in Anadolu'daki şirketleri teknolojiyle buluşturmak, daha hızlı ve karlı olmalarını sağlamak amacıyla düzenlediği "İş'te Teknoloji Hamlesi" toplantılarının ilki Kayseri'de gerçekleştirildi.

Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, bir otelde gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada, "İş'te Teknoloji Hamlesi" vizyonu doğrultusunda, şirketlerin büyümesine teknolojiyle destek olmak üzere gerçekleştirdikleri Anadolu turuna devam ettiklerini söyledi.

Anadolu'yu adım adım gezerek, mobil ve sabit iletişim teknolojilerinin şirketlere sağladığı faydayı, teknolojik dönüşümü yaşamak isteyen şirketlerle birebir temasa geçerek anlattıklarını belirten Ciliv, şimdiye kadar 21 ilde 5 binin üzerinde kurumsal müşteriyle bir araya geldiklerini ve Türkiye'nin dört bir yanındaki şirketlere teknolojiyle fark yaratma fırsatlarını anlattıklarını vurguladı.

Anadolu'daki şirketlerin, maliyetleri düşüren, gelirleri artıran çözümleri kullanarak başarıya hızlı ulaşmasını istediklerini ifade eden Ciliv, şunları kaydetti:

"Yeni dünyada şirketlerin ayakta kalabilmesinin ancak teknolojik inovasyonla mümkün olabileceğini biliyoruz. Yönetici ve iş adamı olmak arasında fark var. İş adamının en önemli özelliği geleceği iyi okumak ve şirketini ona göre konumlandırmak. Başlattığımız İş'te Teknoloji Hamlesi ile de şirketlerin büyümesini, Türkiye'nin dünya klasmanında bir üst lige atlamasını hedefliyoruz. Her an her yerden teknolojik altyapıya erişim olanağı sağlayan çözümlerimizi kullanan tüm şirketler inanıyorum ki rekabet güçlerini ve verimliliklerini çok hızlı bir şekilde artıracaktır. İç Anadolu Bölgemizin ticaret ve sanayi merkezi Kayseri'yi de bu teknolojik dönüşümü en hızlı şekilde sistemlerine entegre ederek, ekonomimizin en önemli damarlarından biri olma yönündeki iddiasını sürdürecek illerimizden biri olarak görüyorum ve Kayserili iş adamlarımıza sesleniyorum, sadece memleketinizin, değerlerinizin değil, aynı zamanda zamanın da insanı olun."

Turkcell Kurumsal Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş ise Turkcell'in, Kayserili kurumsal müşterilerine "İş'te Teknoloji Hamlesi" ile bundan sonra ürün değil, ihtiyaç tabanlı bir yaklaşım sunduğunu belirtti.

Farklı sektörlerden yüzbinlerce müşterinin ihtiyaçlarını analiz ederek, kamudan medya ve finansa, enerjiden lojistiğe, perakende, inşaat ve sağlık sektörlerine kadar uzanan geniş bir yelpazede müşteri ihtiyaçlarına yönelik olarak 5 temel alan belirlediklerine dikkati çeken Kocabaş, "Yeni iş modelimizde yönetim, pazarlama, işbirliği, bulut ve bilişim teknolojileri ve network alanlarının her birine özel setler oluşturduk. Bu setlerimizin içinde her boyutta şirketin hedeflenen ihtiyacını karşılayacak çözümlerimiz bulunuyor" şeklinde konuştu.

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Başkanı Mustafa Boydak da teknolojinin iyi takip edilmesi gerektiğini belirterek, teknoloji konusunda geri kalmış şirketlerin yok olma tehlikesiyle karşı karşıya kaldığını vurguladı.

Toplantının sunuculuğunu yapan Kadir Çöpdemir'in teknolojik gelişmeleri anlatan slaytı katılımcıların büyük beğenisini topladı. Teknolojik aletlerin Türkiye ve Avrupa ülkelerindeki bazı kullanım şekillerinin yer aldığı slaytların gösterimi sırasında salonda bulunanlar kahkalar attı.

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim