• BIST 9079.97
  • Altın 2324.961
  • Dolar 32.3581
  • Euro 34.9
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Turkcell'den “Star Konuşma Paketi”

Turkcell'den  “Star Konuşma Paketi”
Turkcell Superonline’dan “Star Konuşma Paketi” ile hesaplı konuşma fırsatları ve tasarım harikası telefon...

Turkcell Superonline, yeni Star Konuşma Paketi  ile sabit ev numarasını değiştirmeden Turkcell Superonline’a taşıyan fiber internet müşterilerine veya yeni numara alarak Turkcell Superonline fiber ses müşterisi olmak isteyenlere 24 ay sabit fiyat garantisiyle, her yöne 22,99 TL’den başlayan fiyatlarla 300 veya 600 dakika konuşma imkanı sunuyor.

Üstelik kampanyaya katılanlar, Türkiye’de sadece ve ilk kez Turkcell Superonline tarafından sunulan tasarım harikası Swisscom ePure Süper DECT telefona sahip olma ayrıcalığına da kavuşuyor.

Turkcell Superonline Star Konuşma Paketi kampanyası ile sabit numarasını Turkcell Superonline’a taşıyanlara veya yeni fiber ses müşterisi olacaklara, seçilen paket ücreti dışında sabit ücret ödemeden, kendi aralarında sınırsız ve ücretsiz konuşma avantajının yanı sıra, her yöne dakika paketleri ve yeni DECT telefonu SwissVoice ePure’u bir arada sunuyor.

Türkiye’de ilk kez ve sadece Turkcell Superonline fiber ses müşterilerinin sahip olabileceği SwissVoice ePure Süper DECT telefonu, kullanım avantajlarının yanı sıra klasik ve moderni buluşturan “neo-retro tasarımı” ile de özellikle evlerde dekorasyonu tamamlayan bir obje olarak da tercih edilecek. 

Turkcell Superonline Star Konuşma paketi ile aylık 22,99 TL karşılığı Süper DECT + 300 dakika ve aylık 29,99 TL karşılığı SÜPER DECT + 600 dakika olmak üzere iki farklı seçenek sunuyor. Sabit numarasını değiştirmeden Turkcell Superonline’a taşıyarak veya yeni numara alarak Turkcell Superonline fiber ses müşterisi olanların yararlanabileceği Star Konuşma Paketi kampanyasına katılanlar, 22,99 TL’den başlayan 24 ay sabit fiyat garantisiyle, her yöne 300 veya 600 dakika paketleriyle, daha çok konuşup daha az ödeyecekler. Turkcell Superonline fiber ses müşterisi oldukları andan itibaren ev telefonlarına sabit ücret ödemekten de kurtulan kullanıcılar, diğer Turkcell Superonline ses aboneleriyle sınırsız ve ücretsiz konuşabilecekler. 

Bu elektronik posta ve onunla iletilen butun dosyalar sadece gondericisi tarafindan almasi amaclanan yetkili gercek ya da tuzel kisinin kullanimi icindir. Eger soz konusu yetkili alici degilseniz bu elektronik postanin icerigini aciklamaniz, kopyalamaniz, yonlendirmeniz ve kullanmaniz hukuka aykiri ve yasaktir, eger bu mesaji yanlislikla aldiysaniz lutfen gondereni ile temasa geciniz ve bu elektronik postayi siliniz.

SUPERONLINE Iletisim Hizmetleri A.S. bu mesajin icerdigi bilgilerin dogrulugu veya eksiksiz oldugu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne sekilde olursa olsun iceriginden, iletilmesinden, alinmasindan ve saklanmasindan sorumlu degildir. Bu mesajdaki gorusler yalnizca gonderen kisiye aittir ve SUPERONLINE Iletisim Hizmetleri A.S. nin goruslerini yansitmayabilir.

www.UlasimOnline.Com 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim