• BIST 9142.4
  • Altın 2321.249
  • Dolar 32.3855
  • Euro 34.8742
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

Turkcell’den teknolojik dönüşüm çağrısı

Turkcell’den teknolojik dönüşüm çağrısı
Turkcell Türkiye’nin MobilŞirket haritasını çizdi Turkcell, şirketlerin mobil teknolojileri kullanarak, daha başarılı, hızlı ve karlı olmalarını sağlamak amacıyla, “Turkcell Mobil Şirket” vizyonunu başlattı.

Turkcell’den şirketlere teknolojik dönüşüm çağrısı

Turkcell Türkiye’nin MobilŞirket haritasını çizdi
Turkcell, şirketlerin mobil teknolojileri kullanarak, daha başarılı, hızlı ve karlı olmalarını sağlamak amacıyla, “Turkcell Mobil Şirket” vizyonunu başlattı.

Bu sayede şirketler, mobil teknoloji kullanım oranlarını ölçümleyip, rakipleri ile karşılaştırarak, güçlü ve gelişime açık alanlarını görme ve iyileştirme fırsatı yakalayabilecek.

Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, şirketlere mobil teknoloji destekli “Daha Fazla Başarı” için yepyeni bir yöntem olarak “Turkcell MobilŞirket”i hayata geçiriyor. Teknoloji ve mobilitenin hüküm sürdüğü yeni dünyaya adapte olarak fark yaratmak isteyen şirketler, Turkcell’in danışmanlığı ve önderliğinde teknolojik dönüşümü yaşayacaklar. Projenin ilk adımı olarak Turkcell’in 350 bini aşkın kurumsal müşterisi, mobil teknolojileri kullanma oranları açısından değerlendirildi ve Türkiye’nin “MobilŞirket” haritası çıkarıldı. Bir sonraki hedef Anadolu’yu adım adım gezerek şirketleri bilgilendirmek.
350 bini aşkın müşterisi ile kurumsal pazarın lideri olan Turkcell, bugüne kadar şirketlerin tüm iletişim ihtiyaçlarını en avantajlı şekilde karşılamanın yanı sıra yaptığı marka işbirlikleriyle şirketlere 80.5 milyon TL fayda sağladı. Turkcell, şimdi de çağımızın gerekliliği olan mobilite odaklı teknolojik dönüşümü şirketler için daha kolay kılabilmek ve bu süreçte yanlarında olmak için harekete geçti. “MobilŞirket” vizyonunu geliştiren Turkcell, çizdiği yol haritası ile kurumsal müşterilerini köklü bir dönüşüme davet ediyor.

Selen Kocabaş: “Başarılı şirketlerin yüzde 90’ı Turkcell’i tercih ediyor”

“Mobil Şirket” vizyonunu anlatmak amacıyla Turkcell Plaza’da gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Turkcell Kurumsal Hizmetlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş “Türkiye’nin en başarılı şirketlerine baktığınızda, her 10 başarılı şirketten 9’unun Turkcell’le çalıştığını, Turkcell’in maliyetleri düşüren, riskleri minimize eden ve gelirleri arttıran çözümlerini kullandıklarını görüyoruz. Örnek vermek gerekirse, “Capital 500” listesinin yüzde 90’ı Turkcell’li olmayı tercih eden şirketlerden oluşuyor. Kurumsal müşterilerimizin başarılarına başarı katmak için her alanda yanlarında olmaya devam ediyoruz. İçinde yaşadığımız bilgi ve mobilite çağında “teknolojiye uyum” tüm şirketlerin başarı yolunda vermesi gereken bir sınav haline geldi” dedi.

Fark yaratmak, çevik, akıllı, rekabetçi ve verimli bir şirket olmak için teknolojiyi ve mobil iletişimin sunduğu olanakları iş süreçlerine entegre etmek gerektiğini vurgulayan Kocabaş, “Türkiye’nin Turkcell’i olarak üzerimize düşen görevi yerine getirmek için kollarımızı sıvadık. Turkcell’li olmayı tercih eden şirketlerin başarısına “daha fazla” katkı sağlamak için yeni bir vizyon geliştirerek Turkcell MobilŞirket’i hayata geçirdik. Türk şirketlerinin başarısına teknolojiyle katkıda bulunmak için yola çıktık. Önümüzde 1 yıl içinde şirketlerimize mobil iletişimin sağladığı olanakları tanıtmak ve danışmanlık vererek yaşayacakları teknolojik dönüşümü kolaylaştırmak için yoğun bir çaba içerisinde olacağız” şeklinde konuştu.

Türkiye’nin “MobilŞirket” haritası çıkarıldı.

Turkcell, yeni vizyonunu hayata geçirmede ilk adım olarak, Türkiye’nin MobilŞirket envanterini çıkarmak üzere McKinsey Danışmanlık ile birlikte kapsamlı bir çalışma yaptı. 81 ilden 350 bini aşkın Turkcell’li şirket, geliştirilen MobilŞirket skoru algoritmasına uygun olarak değerlendirilmeye tabi tutuldu. Şirketlerin kullanımına sunduğu mobil teknoloji çözümleri “Temel Haberleşme, Bilgiye ve İşe Her Yerden Erişim, Süreç/Operasyon Yönetimi, Müşteriye Ulaşma” olarak 4 kategoride toplandı. Her bir çözüm kullanımına, şirkete yarattığı faydayı da göz önünde bulundurarak bir skor belirlendi.

En mobil il: İstanbul; en mobil sektör: Finans

Yapılan araştırmaya göre, en mobil iller: 1. İstanbul, 2. Ankara, 3. Sakarya, 4. İzmir, 5. Kocaeli, 6. Bursa, 7. Antalya, 8. Adana, 9. Gaziantep, 10. Mersin.
Türkiye’nin en mobil sektörleri ise: 1. Finans, 2. Üretim 3. İnşaat, 4. Hızlı Tüketim Malzemeleri, 5. Tekstil, 6. Lojistik, 7. Eğitim, 8. Sağlık, 9. Bilgi Teknolojileri, 10. Medya-Reklam.

Şirketler “Mobil Şirket” skorlarını hesaplayabilecek

Firmaların teknolojiyi ne kadar kullandıklarını ölçümleyebilmesi için, web üzerinden “Turkcell MobilŞirket” skorlarını hesaplayabileceği, kendi segment ve sektörlerine göre kıyaslama yapabileceği özel bir portal oluşturuldu. www.mobilsirket.com’a giren kurumsal müşteriler, kurumsal telefon numaralarını sisteme girerek kendi şirketleri için bu hesaplamayı yapabilecek. Her şirket, bu metod sayesinde kendinin ne kadar “MobilŞirket” olduğunu görerek, kendi sektörü ve kendi büyüklüğündeki şirketlerle karşılaştırma yapabilecek, kuvvetli alanlarını ve gelişim alanlarını tespit ederek, teknoloji yatırımlarını nerelere yapabileceğini belirleyebilecek.
Şirketlere, mobil teknoloji kullanımında yol göstermek üzere Turkcell’in Uzman Proje ve Müşteri Yöneticileri ücretsiz danışmanlık hizmeti verecek.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim