• BIST 9137.21
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C

Turkcell’den yazlık akıllı telefon fırsatları

Turkcell’den yazlık akıllı telefon fırsatları
Turkcell, “Akıllı Telefon Turkcell’den alınır” dedirten fırsatlar sunmaya Yaz Cihaz Kampanyası ile devam ediyor.

Turkcell’den yazlık akıllı telefon fırsatları

Turkcell, “Akıllı Telefon Turkcell’den alınır” dedirten fırsatlar sunmaya Yaz Cihaz Kampanyası ile devam ediyor.

Turkcell müşterileri, tarifelerinin üzerine ayda sadece 9,90 TL’den başlayan fırsatlardan birini seçerek, diledikleri telefonla yazı karşılayacaklar. Üstelik, kampanyaya dahil olan Nokia telefonların ve Turkcell T10’un yanında ilk 3 ay 250 MB internet hediye.

Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell 16 Ağustos’a kadar geçerli olan Yaz Cihaz Kampanyası ile, Turkcell T10, Nokia C2-01, Nokia C3, Nokia C3-01 ve Nokia E5 cep telefonlarına en uygun koşullarda sahip olma imkanı sağlıyor. Bu kampanya sayesinde hayata Turkcell’le bağlanmayı tercih edenler, hayallerindeki koşullarla en iyi akıllı telefon deneyimini yaşama fırsatını buluyor.

Turkcell’in yaz coşkusunu cebe taşıyan Yaz Cihaz Kampanyası, ‘Süper Paket’, ‘Full Paket’, ‘Kamu 1000’, ‘Yeni Genç Tarife’, ‘Haydi Gel Tarifesi Küçük Paket’, ‘Bizbize Hepimiz Alo 60’, ‘Bizbize Hepimiz Alo 120’ ya da ‘Faturalı Çiftçi Tarifesi’nden birine 24 ay kontratla üye olan herkese açık. Bu tarifelerden faydalanan Turkcell’liler, aylık tarife bedeline 9,90 TL ile 19,90 TL arasında ödemeler ekleyerek diledikleri akıllı telefona sahip olabiliyor. Üstelik Turkcell, Yaz Cihaz Kampanyası sayesinde akıllı telefonlarına kavuşanlara ilk üç ay boyunca 250 MB internet hediye ediyor. Kampanyadan yararlanmak için, Turkcell müşterileri Turkcell İletişim Merkezleri’ne (TİM) ya da anlaşmalı zincir mağazalara başvurulabiliyor.

Yaz Cihaz Kampanyasına dahil tarifeler ve akıllı telefon seçenekleri için aylık ek ödeme tablosuna ekteki bültenden ulaşabilirsiniz.

Yaz Cihaz Kampanya’sından faydalanmak isteyen Turkcell’liler, dilerlerse kredi kartı ile ödeme seçeneği olan tarife ve cihaz eşleşmelerini tercih edebiliyorlar. Ayrıntılı bilgi Turkcell İletişim Merkezleri ve www.turkcell.com.tr’de.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim