• BIST 9468.71
  • Altın 2495.182
  • Dolar 32.5987
  • Euro 34.8369
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C

Turkcell’den yurtdışı iletişiminde yeni dönem

Turkcell’den yurtdışı iletişiminde yeni dönem
Turkcell yurtdışında hem konuşma hem internet tarife fiyatlarında yeni bir dönem başlatıyor.

Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, yurtdışında konuşma tarife ücretlerinde %40, internet tarife ücretlerinde %38 indirim yaptı. Yurtdışında iletişimi müşterileri için bir ayrıcalığa dönüştüren Turkcell, yurt dışına seyahat edenleri sevindirecek yeni avantajlı yurt dışı ses ve internet paketleri sunuyor. Turkcell’liler, kısa ya da uzun seyahatlere uygun farklı kullanım ihtiyaçlarına cevap veren günlük ve aylık yeni yurt dışı avantaj paketleriyle çok daha fazla iletişim özgürlüğüne sahip oluyor.

Bundan böyle bireysel, kurumsal, faturalı ya da ön ödemeli hat sahibi tüm Turkcell müşterileri, yurtiçi tarifelerinden bağımsız olarak, Avrupa, ABD ve Rusya seyahatlerinde ihtiyaçlarına en uygun paketi seçerek 15 TL’den başlayan fiyatlara konuşabilecek. Tüm ses paketlerindeki dakikalar arama ya da aranma olarak istenildiği şekilde kullanılabiliyor. Paketlerdeki dakikalar sadece yurtdışından Türkiye yönüne yapılan görüşmelerde değil, tüm dünya ile yapılan görüşmelerde geçerli. Üstelik paket dakikaları biterse dakikası sadece 99 kuruştan konuşmaya devam edilebiliyor.

Paketlerden yararlanmak için her ay sabit ücret ödeme zorunluluğu bulunmuyor. Yurtdışına çıkmadan önce ücretsiz bir kısa mesajla veya Turkcell Çağrı Merkezi ve Turkcell İletişim Merkezleri’ne ulaşarak, yurtdışındayken de kısa mesaj göndererek veya Turkcell Çağrı Merkezi’ni arayarak yurtdışı paketi alınabiliyor.

Bunun yanında Turkcell, yurtdışına çıkan müşterilerini, telefonlarını açar açmaz bulundukları ülkede geçerli tarife ve paketlerle ilgili ücretsiz bir mesajla bilgilendiriyor.

Yurt dışında en uygun fiyatla internet kullanımı
Turkcell müşterileri, 19 TL’den başlayan fiyatlarla 20 MB’dan 100 MB’a kadar farklı günlük ve aylık paketlerden dilediğini seçerek yurtdışında da rahatça internet kullanabiliyor. Üstelik paket bitince yapılan kullanımlar, kademeli ücretlendirme sayesinde 2 TL/MB’ye kadar düşüyor.

Burak Sevilengül:

“Yurt dışı iletişimini daha avantajlı hale getirdik”

Turkcell Bireysel Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Burak Sevilengül, yeni paketleriyle yurt dışına çıkan herkese iletişim rahatlığı sağladıklarını vurgulayarak şunları söyledi:

“Yeni ses ve internet paketlerimiz sayesinde artık yurt dışında telefonla konuşanlar kuruş, internetini cebinde yurt dışına taşımak isteyenler kilobayt hesabı yapmak zorunda kalmıyor. Müşterilerimizin ihtiyaç, talep ve beklentilerini göz önünde bulundurarak yurtdışı iletişimde fiyatlarımızı daha da avantajlı hale getirmek yönünde çok önemli bir adım attık. Farklı müşterilerimizin ihtiyaçlarını çok çeşitli seçenekte paketlerle adresliyoruz. Müşterilerimize yurt dışında hem konuşurken, hem de internete girerken çok uygun fiyata kullanabilecekleri yeni avantajlı paketler sunuyoruz. Turkcell’lileri yurtdışındayken, tek bir operatör ile kısıtlamıyor, hangi operatörü seçerlerse seçsinler, fiyat farkı yansıtmaksızın sadece Türkiye ile değil tüm dünya ile bağlantılarını uygun fiyatlara sağlıyoruz.”

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim