• BIST 9079.97
  • Altın 2322.819
  • Dolar 32.3239
  • Euro 34.9361
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Turkcell'e Müşteri Memnuniyeti ödülü

Turkcell'e Müşteri Memnuniyeti ödülü
Turkcell, Kalite Derneği (KalDer) tarafından düzenlenen “Ulusal Kalite Ödülleri”nde, “Müşteri Memnuniyeti’nde Süreklilik Ödülü”nün sahibi oldu.

Turkcell “Müşteri Memnuniyeti’nde Süreklilik Ödülü”nün sahibi oldu

Turkcell, Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi’nde 6 yıldır müşteri memnuniyetinde birinciliğini sürdürdüğü için Türkiye Kalite Derneği (KalDer) tarafından düzenlenen “Ulusal Kalite Ödülleri”nde, “Müşteri Memnuniyeti’nde Süreklilik Ödülü”nün sahibi oldu. Turkcell, 2011’de GSM sektöründe müşteri memnuniyeti alanında gösterdiği performansla da iki birinciliğe daha layık bulundu.

Türkiye’nin lider teknoloji ve iletişim şirketi Turkcell, KalDer tarafından bu yıl 20.’si düzenlenen “Ulusal Kalite Ödülleri”nde 3 ödül aldı. Müşteri memnuniyeti konusunda mükemmeliyeti yakalamış şirketlere verilen ödüller, dün akşam Ritz Carlton otelinde KalDer ve Capital dergisi işbirliğinde gerçekleştirilen “Gala Gecesi”nde dağıtıldı.

Turkcell, 6 yıl üst üste birinciliği ile “Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi” ölçümlerinde en az 3 kez birinci olmuş şirketlere verilen “Müşteri Memnuniyeti’nde Süreklilik Ödülü ”ne sahip olurken, GSM sektöründe “Faturalı” ve “Ön Ödemeli” kategorilerinde birincilik ödülüne layık bulundu.“Müşteri Memnuniyeti’nde Süreklilik Ödülü”nü KalDer Başkanı Hamdi Doğan’dan alan Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Emre Sayın, ödül töreninin ardından yaptığı konuşmada “Turkcell olarak her gün milyonlarca müşterimize en kaliteli hizmeti, en ileri teknolojiyi, en avantajlı fiyatlarla sunuyor ve onların memnuniyetini en üst düzeyde tutmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bunun içindir ki, yoğun rekabet ortamına rağmen bugün 34,5 milyon müşterimiz Turkcell’i tercih ediyor. Bizim için en büyük motivasyon kaynağı budur. Bugün Turkcell adına almış olduğum “Onur Ödülü” ve iki birincilik ödülü, çabamızın ülkemizin en önemli kurumları ve müşterilerimiz tarafından da fark edildiğini gösteriyor ve bize büyük bir gurur veriyor. Bu güzel geceyi mümkün kılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Birinciler nasıl belirleniyor

Türkiye Müşteri Memnuniyet Endeksi (TMME), 20’yi aşkın gelişmiş ve gelişmekte olan ülkede yürütülen Ulusal Müşteri Memnuniyeti Endeksi’nin Türkiye uygulamasıdır. TMME, Türkiye Kalite Derneği-KalDer, KA Araştırma Limited ortak girişimi tarafından yürütülüyor. Satın alınan ürün ve hizmetlerin müşterileri nezdinde memnuniyetlerinin 3 aylık dönemlerde ölçülmesi ve bunun özel bir ekonometrik model kullanılarak analiz edilmesine dayanan ve endeksler halinde hazırlanan ulusal, sektörel ve kurumsal bir ölçüm sistemi. Her yıl 25’i aşkın sektör ve bu sektörlerde yer alan yaklaşık 120 kuruluşu kapsıyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim