• BIST 9057.95
  • Altın 2296.889
  • Dolar 32.3247
  • Euro 35.0593
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

Turkcell'in Almanya operasyonu başladı

Turkcell'in Almanya operasyonu başladı
Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, yüzde 100 kendi iştiraki olan Turkcell Europe ile bugün Almanya operasyonunun başladığını açıkladı.

SELOCAN SİNYALİ GÖNDERDİ, TURKCELL ALMANYA’DA OPERASYONUNA BAŞLADI

Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, yüzde 100 kendi iştiraki olan Turkcell Europe ile bugün Almanya operasyonunun başladığını açıkladı. Abonelerine, Türkiye’de ve Almanya’da eşsiz bir deneyim yaşatma hedefiyle pazara giren şirket, iddialı ses ve data teklifleri ile piyasayı fethetmeye hazırlanıyor.

Halen Avrupa’nın 3. büyük mobil operatörü olan Turkcell’in iştiraklerinden Turkcell Europe, Frankfurt’ta gerçekleştirdiği basın toplantısı ile Almanya operasyonuna start verdiğini ve satışların 4 Nisan 2011’de ilk etapta 1200 noktada başlayacağını açıkladı. Toplantıda ayrıca şirketin Almanya-Türkiye hattını ilgilendiren avantajlı teklifleri de kamuoyuyla paylaşıldı.

Genel merkezi Köln’de yer alan Turkcell Europe, Almanya’da yaşayan vatandaşlarımızın ve Türkiye ile yoğun ilişkileri bulunan insanların tüm iletişim ve teknoloji ihtiyaçlarını Turkcell kalitesiyle sağlamayı hedefliyor. Ülkenin en gelişmiş ve en hızlı 3G altyapısıyla en kaliteli ürün ve servisleri aboneleriyle buluşturacak olan Turkcell Europe, Türkiye’den Almanya’ya bugüne kadar yapılan en büyük yatırımlardan biri olma özelliğini de taşıyor.

Ciliv: Almanya’yı da Turkcell teknolojisi ve kalitesiyle tanıştırmaktan gurur duyuyoruz

Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, “Turkcell Europe ile Almanya operasyonumuzu bugün itibariyle başlatıyoruz. Turkcell olarak hizmette, teknolojide, fiyat avantajında en iyiyi, müşterilerimize sunma prensibimizi artık Almanya’ya da taşıyoruz. Turkcell Europe’un Alman pazarına girişi ile birlikte 9 ülkede 242 milyonluk bir nüfusa hizmet götürür hale geldik. İlk olarak hedefimizde bu ülkede yaşayan yaklaşık 3 milyon vatandaşımız bulunuyor. Ama kısa süre içinde Alman pazarında güçlü bir oyuncu haline gelmeyi, Turkcell Europe ile operasyonlarımızı vatandaşlarımızın yoğun olarak yaşadığı diğer Avrupa ülkelerine doğru genişletmeyi hedefliyoruz. Almanya’ya gerçekleşen göçten 50 yıl sonra iki ülkeyi, vatandaşlarımızı kurduğumuz mobil iletişim köprüsü ile birbirine bağlamak bize gurur veriyor” dedi.

Avantajlı fiyatlarla kaliteli hizmet, Almanya’da da Turkcell’den…

Turkcell Europe, farklı müşteri ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak Turkcell Europe hattına sahip herkes için birbirinden cazip teklifler sunuyor. Bu tekliflerle hem Almanya hem Türkiye ile her yöne, çok uygun fiyatlara iletişim kurmak mümkün.

Artık tüm Turkcell Europe aboneleri ister ön ödemeli ister faturalı olsunlar; Türkiye’yi ve Almanya’yı her yöne dakikası 9 Euro Cent’e arayabilecekler. Turkcell hattıyla Türkiye’den Turkcell Europe abonelerini arayanlar ise, 10 dakikası 50 kuruştan sevdikleriyle doyasıya konuşabilecek.

Ön ödemeli şekilde, Turkcell Europe’lu olmayı tercih edenleri iki cazip seçenek bekliyor. 15 Euro’ya satın alınabilen “Extra 100” paketinde; Turkcell Europe aboneleriyle sınırsız mesajlaşma ve konuşma, Türkiye ile (Turkcell ve sabit hatlarla) 100 dakika konuşma hakkı bulunuyor. Lansmana özel olarak, ilk 6 ay boyunca “Extra 100” paketi alanlara Almanya’daki cep telefonlarıyla ve sabit hatlarla her yöne 100 dakika konuşma hediye edilecek. İkinci paket “Extra 250” ise 30 Euro. Paket, Turkcell Europe aboneleriyle sınırsız mesajlaşma ve konuşma, Almanya’daki sabit hatlarla sınırsız konuşma, Türkiye ile Turkcell ve sabit hatlar da dahil her yöne 250 dakika konuşma içeriyor. Yine lansmana özel olarak 6 ay boyunca sunulacak fırsat ile Turkcell Europe’tan “Extra 250” paketi alanlar Almanya’da cep telefonlarıyla 250 dakika bedava konuşma şansı elde edecek.

SIM kart değiştirme derdine son

Turkcell Europe abonelerine, artık Türkiye’ye geldiklerinde Almanya ve Türkiye yönüne çok avantajlı fiyatlarla konuşma şansı da sunulacak. Böylece Almanya’dan Türkiye’ye gelenler için SIM kart ve dolayısıyla numara değiştirme zorunluluğu ortadan kalkıyor. Çünkü Turkcell Europe aboneleri Türkiye’deyken hem Almanya, hem Türkiye için her yöne dakikası 20 Euro Cent’e konuşmanın tadını çıkaracaklar. Turkcell Europe müşterileri Türkiye’de arandıklarında, klasik roaming tarifelerinin aksine, ücretlendirilmeyecekler.

Türkiye’de atılan goller anında cebe düşüyor

Turkcell Europe, Almanya lansmanına özel olarak abonelerine sürpriz fırsatlar ve armağanlar da sunmaya hazırlanıyor. Turkcell Europe’u tercih edenler için Turkcell’in tüm mobil servisleri 30 Haziran 2011 tarihine kadar bedava olacak. Bu fırsatla birlikte Almanya’da yaşayan vatandaşlarımız spordan ekonomiye, astrolojiden hava durumuna olup biteni anında cebinden öğrenebilecek. Tuttukları takımın golleri “Goller Cepte” uygulaması ile anında ceplerine gelirken, sevdikleri tüm parçalar “Çalarken Dinlet”le kulaklarını şenlendirecek.

Turkcell Europe’un ilk abonelerine sunduğu özel hediyeler bununla da sınırlı değil. Turkcell Europe lansmanını takip eden 1 ay boyunca Turkcell’liler Almanya’daki Turkcell Europe abonesi yakınlarıyla ilk 10 dakikası bedava görüşebilecekler. 30 Nisan 2011’e kadar sürecek hediye kampanyası ile 10 dakikadan sonrası da dakikası 50 kuruştan hesaplanacak.
Turkcell Europe, mobil internet tutkunlarını da düşünerek cazip bir fırsat oluşturdu. Faturalı hat sahipleri 6 ay boyunca 50 MB’lık sınırlı internet paket için hiçbir ücret ödemeyecek, bedava internetle bedava mobil uygulamaların keyfini sonuna kadar çıkaracak.

Turkcell Europe aboneleri için Tarkan’la tanışma fırsatı

2011 Avrupa Turnesi kapsamında konserler veren Tarkan, Almanya’daki konserlerinde birbirinden güzel şarkılarını Turkcell Europe aboneleri için seslendirecek. 3 Nisan’da Stuttgart, 21 Nisan’da Münih, 24 Nisan’da Düsseldorf, 29 Nisan’da Frankfurt ve 30 Nisan’da Berlin’de gerçekleşecek 5 Tarkan konserinde Turkcell Europe abonelerini çeşitli sürprizler bekliyor olacak ve şanslı Turkcell Europe aboneleri Tarkan’la tanışma fırsatı bulacak.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim