• BIST 9079.97
  • Altın 2320.281
  • Dolar 32.3585
  • Euro 34.9543
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C

Turkcell’in faaliyet raporu 'dünyanın en iyisi'

Turkcell’in faaliyet raporu 'dünyanın en iyisi'
Turkcell’in 2010 yılı Faaliyet Raporu, League of American Communications Professionals LLC (LACP) tarafından telekom sektöründe ‘dünyanın en iyi faaliyet raporu’ seçildi.

Turkcell’in faaliyet raporu telekom sektöründe “dünyanın en iyisi”

Turkcell’in 2010 yılı Faaliyet Raporu, League of American Communications Professionals LLC (LACP) tarafından telekom sektöründe ‘dünyanın en iyi faaliyet raporu’ seçildi.

Bunun dışında iki ayrı ödüle daha layık bulunan rapor, jüri üyelerinden büyük övgü aldı. Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, faaliyet raporu alanında da önemli bir başarıya imza attı. Dünyanın en itibarlı halkla ilişkiler platformlarından LACP, Turkcell’in 2010 faaliyet raporunu telekom alanında ‘dünyanın en iyi faaliyet’ raporu olarak değerlendirdi. Rapor ayrıca en iyi anlatım dalında (“Best Narrative”) dünya çapında “Altın”, Avrupa-Ortadoğu-Afrika (“EMEA”) bölgesinde ise “Platin” ödüle layık bulundu.

Alınan ödülü değerlendiren Turkcell Yatırımcı ve Uluslararsı Medya İlişkileri Bölüm Başkanı Nihat Narin “Şeffaflık, güvenilirlik, hesap verebilirlik ve dürüstlük ilkelerinden taviz vermeksizin hem şirketimize hem de paydaşlarımıza maksimum faydayı sağlamaya gayret etmekteyiz. Her yıl hazırladığımız faaliyet raporu da şeffaf kurumsal yönetişim anlayışımızın önemli bir aracı. 2010 yılı faaliyet raporumuzun kazandığı uluslararsı başarıdan tüm Turkcell ailesi olarak gurur duyuyoruz, emeği geçenleri kutluyoruz” dedi.
Toplamda yaklaşık 5000 başvuru kategorisini değerlendiren LACP jüri üyeleri, Turkcell’in raporuna 100 üzerinden 99 puan verdiler. Yaptıkları değerlendirmelerde, faaliyet raporunun modern tasarımı övgü alırken, “Turkcell’le Daha Fazla Hayat” konsepti, anlatımlar ve görsellerinin de çok beğenildiği ifade edildi.

Telekom sektöründe birinci seçilen Turkcell Faaliyet Raporu’nun ardından China Telecom ikinci, Hutchison Telecom ve Batelco üçüncü, Rogers Communication da dördüncülüğü elde etti.

League of American Communications Professionals LLC (LACP) hakkında

2001’de ABD’de, kurumsal iletişimde en iyi uygulama ve örnekleri değerlendirmek, çalışmaları analiz etmek amacıyla hayata geçirildi. 10 sene içinde dünyanın en kapsamlı rapor değerlendirme kuruluşlarından biri haline gelen LACP’ye her sene binlerce büyük şirket raporlarıyla başvuruyor. Kuruluşun bugüne kadar 18 binin üzerinde rapor değerlendirdiği kaydediliyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim