• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C

Turkcell’liler Facebook’tan tıklıyor

Turkcell’liler Facebook’tan tıklıyor
Dünyada ilk defa Turkcell’in sunduğu TıklaKonuş servisi artık Facebook kullanıcılarının da hizmetinde. Facebook üyesi Turkcell’liler TıklaKonuş farkıyla birbirlerinin numarasını görmeye gerek kalmadan tek bir tıklamayla sesli görüşüyor.

Turkcell’liler Facebook’tan tıklıyor, cepten konuşuyor

Dünyada ilk defa Turkcell’in sunduğu TıklaKonuş servisi artık Facebook kullanıcılarının da hizmetinde. Facebook üyesi Turkcell’liler TıklaKonuş farkıyla birbirlerinin numarasını görmeye gerek kalmadan tek bir tıklamayla sesli görüşüyor.

Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell’in dünyada bir ilk olan TıklaKonuş servisi artık Facebook kullanıcılarının da hayatını kolaylaştırıyor. TıklaKonuş sayesinde Turkcell’liler Facebook’ta birbirlerinin numarasını görmeye ya da numara çevirmeye gerek kalmadan tek tıklamayla sesli arama yapabiliyor. Kullanıcıların kendi tercihi ve izni doğrultusunda Facebook üzerinden başlatılan sesli görüşme, her iki kullanıcının da cep telefonu üzerinden gerçekleşiyor.

Facebook kullanıcılarınınTıklaKonuş kolaylığından yararlanabilmeleri için Turkcell’li olmaları ve http://apps.facebook.com/turkcelltiklakonus adresindeki uygulamayı yükleyerek cep telefonu numarasını bir kez sisteme kayıt etmeleri gerekiyor. Facebook’ta Arama bölümüne TıklaKonuş yazarak da uygulamaya ulaşmak mümkün. Bu uygulama sayesinde TıklaKonuş kullanan arkadaşlarının numarasını görmeye bile gerek kalmadan tek bir tıkla ulaşabilen Turkcell’liler isterlerse belirli kriterler doğrultusunda ya da rastgele yeni arkadaş da arayabiliyor.

Turkcell’liler Ayarlar menüsünü kullanarak ne zaman aranmak istendiği, kimlerin kendisini arayabileceği gibi tercihlerini yapabiliyor, istemediği kişilerin kendisini aramasını engelleyebiliyor ya da TıklaKonuş özelliğini istediği zaman kapatıp açabiliyor.

Facebook’da TıklaKonuş nasıl çalışıyor?

- Facebook uygulamasında arkadaşların isimlerinin yanında bulunan TıklaKonuş ikonuna basarak süreç başlatılıyor
- Önce ikonu tıklayan kişinin, daha sonra ise ulaşmak istenilen kişinin cep telefonu çalıyor
- Aranan kişi cep telefonunu açtığında sesli görüşme gerçekleşiyor

Turkcell’liler Facebook’un yanı sıra Gezenzi.com, gncPlay, Footbo.com ve Turkcell Online İşlem Merkezi’nde TıklaKonuş farkı ve kolaylığıyla görüşme başlatabiliyor.

TıklaKonuş aramayı başlatan kişiye dakikası 1 TL olarak ücretlendiriliyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim