• BIST 9091.07
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Turkcellliler “Hayat Paylaşınca Güzel” dedi

Turkcellliler “Hayat Paylaşınca Güzel” dedi
Turkcell’in yenilenen marka söylemi ve ücretsiz MMS kampanyası, “askıda ekmek” ve vapurlarda ücretsiz gazete dağıtımı etkinlikleri büyük ilgi gördü.

Turkcell Billboard’larındaki sevgi sözcüklerinin görüntülü mesaj şeklinde ücretsiz paylaşıldığı kampanya döneminde 20 günde, toplam 21 milyon 913 bin MMS gönderildi. Vapurlarda ücretsiz gazete dağıtımı uygulamasından bugüne dek yaklaşık 1 milyon kişi faydalandı. “Askıda ekmek” geleneğini uygulayan fırınlarda ise 150 bin adet ekmek paylaşıldı.  

Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, 15 Kasım’dan bu  yana müşterilerine “Hayat Paylaşınca Güzel” marka söylemiyle ulaşıyor. Turkcell “Hayat Paylaşınca Güzel”  reklamıyla 58 televizyon kanalında aynı anda yayına girerek Türkiye’de bir ilke imza attı. Turkcell  sevginin paylaşım anlarını anlattığı  ve büyük ilgi uyandıran televizyon reklamının yanı sıra “paylaşma” temalı interaktif etkinlikleri ile de büyük ilgi görüyor.

Belçika’da atılan 1 yıllık MMS sayısından fazla MMS atıldı

Tüm Türkiye’de Turkcell’liler, billboard’lardaki “CANIM”, “ÇİÇEĞİM”, “BİTANEM” gibi sevgi sözcüklerini, sevdiklerine MMS olarak ücretsiz gönderdiler. 14 Kasım-4 Aralık tarihleri arasında 20 gün boyunca geçerli olan MMS kampanyası döneminde  toplam 21 milyon 913 bin MMS gönderildi. Turkcell’lilerin 20 günde gönderdiği MMS sayısı, Belçika’da 2010 yılında gönderilen, Almanya, Rusya, Avusturya gibi pek çok Avrupa ülkesindeyse de 2011’in ilk yarısında gönderilen toplam MMS sayısını geride bıraktı.

firin-2aaa.jpg

Paylaşmayı seviyoruz: Turkcell ile askıda ekmek, vapurda gazete paylaşıldı

Turkcell, mobil iletişim teknolojileriyle paylaşma kültürünü bir araya getiren “Hayat Paylaşınca Güzel” söylemini, “askıda ekmek” ve vapurda ücretsiz gazete dağıtımı etkinlikleriyle destekliyor. Türkiye’de varolan paylaşım geleneklerini sahiplenip yaşatmasıyla da etkinliğe katılanlardan büyük övgü alan Turkcell’in sabah saatlerinde İstanbul’un iki yakası arasında sefer yapan 6 ayrı hatta ücretsiz olarak dağıttığı  gazeteleri bugüne dek yaklaşık 1 milyon kişi okudu. “Hayat okuduğunu paylaşınca güzel” sloganıyla yolcuların, başkalarının da okuyabilmesi için gazeteyi okudukları yerde bırakmaları rica edildi.

Eski bir dayanışma geleneği olan “askıda ekmek” uygulaması ise Turkcell’in kampanyasında “Hayat lokmanı paylaşınca güzel” cümlesiyle karşılık buldu. 41 fırında gerçekleştirilen uygulama sonucu 150 bin adet ekmek paylaşıldı . “Askıda ekmek” ve vapurlarda ücretsiz gazete dağıtımı etkinlikleri halen devam ediyor. 

İSTANBUL HABER AJANSI &&& DENİZ HABER AJANSI

www.DenizHaber.Com.tr

www.istanbulhaber.com

www.UlasimOnline.Com

www.Aksiyonhaber.Com

www.THYHaber.Com

www.turkishmaritime.com.tr

www.turkishmax.com

www.GolKartalGol.Com

www.EnerjiHaber.Net

www.KirikkaleOnline.Com

e-Dergi:


www.ulasimonline.net

e- Gazete:


www.kara-deniz.com

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim