• BIST 9735.91
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C

Turkish Cargo'nun filmi Milano'da çekildi

Turkish Cargo'nun filmi Milano'da çekildi
Turkish Cargo'nun post prodüksiyonuyla birlikte çekimi aylar süren ve her bir detayı büyük bir titizlikle çalışılan yeni imaj filmi, Milano'daki Teatro Tre stüdyosunda çekildi.

Son yıllarda açıkladığı büyük ölçekli uçak siparişleri, uçuş ağına art arda dahil ettiği yeni destinasyonlar ve global bir marka olma yolunda gerçekleştirdiği önemli yatırım ve girişimlerle gündemdeki yerini koruyan Turkish Cargo marka bilinilirliğini gün geçtikçe arttırıyor.

Dünyanın en çok ülkesine uçan hava kargo taşıyıcısı olarak bugün geldiği noktada Turkish Cargo; büyüyen filosu, dünya ticaret trafiğinin merkezi olan İstanbul'daki konumu ve bu benzersiz konumun getirdiği kaliteli hizmeti müşterilerine kesintisiz olarak sağlamayı hedefliyor.

Uçuş sağladığı 240'tan fazla enternasyonal destinasyonla tüm dünyayı müşterleri için daha da ulaşılabilir kılan Turkish Cargo'nun post prodüksiyonuyla birlikte çekimi aylar süren ve her bir detayı büyük bir titizlikle çalışılan yeni imaj filmi, Milano'daki Teatro Tre stüdyosunda çekildi.

'Rube Goldberg Machines' tekniğiyle anlatıldı 

Filmde, dünyanın en hızlı büyüyen kargo şirketlerinden biri olan Turkish Cargo'nun, dünyanın 240'tan fazla noktasına gerçekleştirdiği ilaç, gıda, ticari ve değerli kargo taşımacılığı, 'Rube Goldberg Machines' tekniğiyle anlatıldı. Mekanizma için İtalyan yönetmen Tomaso Cariboni, Hollandalı art direktör Ben Moolhuijsen ve ekibi haftalar boyunca çalıştı. Her bir parçanın birbirini harekete geçirmesi üzerine kurulu düzenek incelikle hazırlandı ve üzerinde testler yapıldıktan sonra Milano'da stüdyo ortamında mekanizma çekimleri, sonrasında ise İstanbul'da dış çekimler tamamlandı.

Film, Türk Hava Yolları'nın küresel hava kargo lojistik sahasındaki etkinliğine vurgu yapıp, "Globalize Your Business" mottosu ile müşteriye güven verirken, müşterilerinin taşınabilir eşyalarını dünyanın en uç noktalarına bile ulaştırılabilir kılıyor.

www.ulasimonline.com

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim