• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 27 °C

Turkish Ground Services, 1. yaşını kutladı

Turkish Ground Services, 1. yaşını kutladı
Türkiye’nin önde gelen yer hizmetleri şirketi Turkish Ground Services (TGS) ilk yaş günün kutladı.

TGS ilk yaş gününü kutladı

Türkiye’nin önde gelen yer hizmetleri şirketi Turkish Ground Services (TGS) ilk yaş gününü kutladı.

TGS Apron Koordinasyon Merkezi’nde TGS yöneticileri ile beş yüze yakın çalışanın hazır bulunduğu sade bir törenle birinci yaşını kutlayan TGS’nin Genel Müdürü Bayram Özçelik, “Şirketimiz genç ama başarmaya şartlanmış bir handling kuruluşu. Hem Türkiye’de hem de dünyada hak ettiği yere sizlerin sayesinde geleceğine inanıyorum.” dedi.

Geride bıraktığımız yılın ilk günü operasyonu THY’den devralan ve yirmiyi aşkın havayolu şirketine yer hizmeti sağlayan TGS, sektörde ilk yılını doldurdu.

Sade bir organizasyonla yaş gününü kutlayan şirketin düzenlediği törene, şirket yöneticileri ve çok sayıda personel katıldı.

Törende kısa bir konuşma yapan TGS Yer Hizmetleri A. Ş. Genel Müdürü Bayram Özçelik, “Sektörde bir yıl önce başlayan yolculuğumuza sizler yakından tanık oldunuz. Şirketimiz genç ama başarmaya şartlanmış bir handling kuruluşu olarak hem Türkiye’de hem de dünyada hak ettiği yere sizlerin sayesinde gelecektir. Bu zor ama havacılık açısından önemli görevin üstesinden gelen çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Bayram Özçelik’in konuşmasının ardından TGS bünyesinde farklı departmanlarda çalışan ve 2010 yıl içinde örnek davranışlar sergileyen personele plaket verdi.

Plaket töreninin ardından şirketin ilk yaş günü şerefine pasta kesen ve apronda hazırlanan sucuk ekmek partisine de katılan Özçelik çalışanlarla uzun uzun sohbet etti.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim