• BIST 9057.89
  • Altın 2291.7
  • Dolar 32.3134
  • Euro 35.1036
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Türkiye çapında 37 bayide hizmet verecek

Türkiye çapında 37 bayide hizmet verecek
Lojistik sektörünün lider firmalarından olan GEFCO, otomotiv sektöründe faaliyet gösteren öncü firmalardan MAZDA Türkiye’nin tüm yedek parça lojistik operasyonlarını 3 sene boyunca üstlendi.

Anlaşmanın ilk ayağı yedek parçaların MAZDA’nın Avusturya’da  yer alan deposundan alınıp, GEFCO’nun Tuzla Lojistik Merkezi’ndeki antreposuna taşınması olacak. Yedek parçaların, GEFCO Gümrükleme tarafından ithalat işlemleri tamamlandıktan sonra MAZDA Türkiye bayilerinden gelen talepler doğrultusunda dağıtımları yapılacak. Proje kapsamında, GEFCO Türkiye MAZDA Türkiye için 19 ildeki 37 bayiye hizmet verecek.

Yedek parçaların gümrük işlemlerinden sorumlu olacak GEFCO Gümrük Müşavirliği, Eylül 2012’de kuruldu. GEFCO Türkiye bu sayede hizmet zincirindeki son halkayı da tamamladı ve müşterilerine 360 derece hizmet alanı sağlayabilmekte.

MAZDA Türkiye’den yurtiçi dağıtım talebi gelene kadar malların depolanacağı Tuzla Lojistik Merkezi ise 2012 senesinde açıldı. 12.650 m2’lik bir alanı kaplayan depo alanı 3.000m2 gümrüklü depo alanını da kapsıyor. Tuzla Lojistik Merkezi, son sistem raflı depolama, 11 adet yükleme rampası, barkod kontrollü operasyon sistemi ile yurtdışından ve yerli üreticilerden gelen yedek parçaların kabulü, kontrolü ve raflara konulması konusunda eksiksiz bir hizmet sunuyor.

Konu ile ilgili GEFCO Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Zafer ÖZKÖK “Başından sonuna kadar sorumlu olacağımız MAZDA Türkiye yedek parça taşımalarında optimum operasyonel performans ve profesyonel kalite standartlarına ödünsüz olarak bağlı kalınmasını hedefliyor ve yapılan bu anlaşmayla MAZDA ile 3 senelik uzun soluklu bir işbirliğini başlatmış bulunuyoruz.” dedi. MAZDA Satış Sonrası Direktörü Tamer ATSAN ise GEFCO’nun kalitesine duyulan güveni ve bu işbirliğinin kapsamının genişleyeceğine inandıklarını iletti.

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim