• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 19 °C

Türkiye Finans'tan otomotive özel fırsat

Türkiye Finans'tan otomotive özel fırsat
Türkiye Finans, İhtiyaç ve Taşıt Finansmanı'nda yılın kampanyasını başlattı. Türkiye Finans, ihtiyaç ve/veya taşıt finansmanını ilk defa kullanacak herkese tüm vadelerde sabit ve avantajlı kar oranı sunarken, tahsis ücretini de kaldırdı.


Türkiye Finans, ilk defa ihtiyaç ve taşıt finansmanı kullanacak müşterilerine ‘Hoşgeldin’ hediyesi olarak avantajlı kar oranları sunuyor. “İhtiyaç ve Taşıt FinansmanıTanışma Kampanyası” kapsamında ilk defa Türkiye Finans’tan finansman kullananlar tahsis ücreti de ödemeyecek.

21 Nisan’da başlayan ve 29 Mayıs 2015 tarihine kadar devam edecek kampanyaya göre İhtiyaç Finansmanı’nda 36 aya kadar tüm vadelerde aylık yüzde 1.09, Taşıt Finansmanı’nda ise 48 aya kadar tüm vadelerde aylık yüzde 1.07 kar oranı uygulanacak.

Kampanyanın detayları hakkında bilgi veren Türkiye Finans Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Semih Alşar, “Türkiye Finans olarak yılın büyük kampanyasını müşterilerimize sunuyoruz. Hedefimiz, ürün ve hizmetlerimiz ile her alanda müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmak ve bugüne kadar bireysel finansman imkanlarımızdan yararlanan yaklaşık 300 bin müşterimize, yeni müşterileri de dahil ederek finansman kolaylığımızdan herkesin yararlanabilmesini sağlamaktır. Bu kampanyadan hali hazırda müşterimiz olsun veya olmasın herkes yararlanabilir. İhtiyaç Finansmanı kullanacak müşterilerin daha önceden Bankamızdan İhtiyaç Finansmanı kullanmamış olması gerekiyor. Aynı şekilde Taşıt Finansmanıkullanacak müşterilerin de daha önceden Bankamızdan Taşıt Finansmanı kullanmamış olması şart” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim