• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 17 °C

Türkiye otomotivde en üst seviyeye çıktı

Türkiye otomotivde en üst seviyeye çıktı
Yeni Jetta'nın Avrupa lansmanında konuşan Volkswagen Group Pazarlama Direktörü Luca de Meo, Türkiye'nin 'Şampiyonlar Ligi'ne çıktığını söyledi.

TÜRKİYE OTOMOTİVDE TUR ATLADI

Yeni Jetta'nın Avrupa lansmanında konuşan Volkswagen Group Pazarlama Direktörü Luca de Meo, Türkiye'nin 'Şampiyonlar Ligi'ne çıktığını söyledi.

Yenilenen Jetta'nın Avrupa lansmanı, Avrupa'nın en büyük Jetta pazarı olan Türkiye'de gerçekleştirildi. Jetta'nın Avrupa tanıtımı için İstanbul Auto Show'a gelen Volkswagen Group Pazarlama Direktörü Luca de Meo, Türkiye'ye övgüler yağdırdı. Türkiye ekonomisinin istikrara kavuştuğunu, iniş ve çıkışlı dönemleri geride bıraktığını söyleyen Luca de Meo da, Türkiye artık şampiyonlar liginde" dedi. Türkiye'nin kilit bir ülke olduğunu söyleyen Luca de Meo, şunları söyledi: "15 yıldır Türkiye'yi tanıyorum. Bu dönemde ekonomik açıdan iniş çıkışlar yaşadınız. Türkiye'deki krizleri yakından görme şansım oldu. Türkiye'nin artık evrensel olarak bir standarda ulaştığını belirtebilirim rahatlıkla. Artık üretimden pazarlamaya her şey global düzeyde. Türkiye distribütörümüz Doğuş Otomotiv ile yaptığımız toplantıda bir kez daha gördüm ki, iş ortağımız bu konuda global düzeye erişmiş. Çok ciddi, çok yenilikçi... Bizim için Türkiye kilit pazar. Şampiyonlar Ligi'nde. Organizasyon yapısından günlük işleyişine kadar baktığımızda, bunu çok rahat gözlemliyoruz."

'EKONOMİNİZ GÜÇLÜ'

VW Bölge Satış Direktörü Hans Heiner Tueting ise Türkiye'nin VW'nin en güçlü büyüyen pazarlardan biri olduğunu söyledi. Türkiye'nin genç bir nüfusa sahip olduğunu belirten Tueting, güçlü ekonomiye dikkat çekti.

JETTA YENİLENDİ

Yenilenen Jetta, 2011'in ikinci çeyreğinde Türkiye'de satışa sunulacak. Jetta, 2005'ten bu yana Türkiye'de toplam 40 bin adetlik satışa ulaştı.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim