• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C

Türkiye’de Ferrari’lere garanti devri başladı

Türkiye’de Ferrari’lere garanti devri başladı
Ferrari, satış sonrası hizmetler konusunda Türkiye’den başlayarak uluslararası nitelikte örnek bir karara imza attı.

Türkiye’de Ferrari’lere garanti devri başladı

Ferrari, satış sonrası hizmetler konusunda Türkiye’den başlayarak uluslararası nitelikte örnek bir karara imza attı.

Sadece Tofaş çatısı altında yer alan FerMas tarafından Türkiye’de satılacak Ferrari modellerine garanti verileceğini açıklayan FerMas Satış ve Pazarlama Müdürü Ferhat Albayrak, bu kararın sektöre de bir örnek olmasını beklediklerini dile getirdi. Bundan sonra ana üreticinin kararıyla Türkiye’de FerMas tarafından satılmayan hiçbir Ferrari modelinin geçerli garanti kapsamında değerlendirilmeyecek olmasının önemine dikkat çeken Albayrak, “Ferrari’nin aldığı bu karar ile kayıt içi ekonomiye fayda ve ülkemizin vergi gelirlerine daha fazla katkı sağlayacak olmaktan dolayı mutluyuz” açıklamasını yaptı.
 
Türkiye’de kuruluşundan bu yana 158 Ferrari satışı gerçekleştiren FerMas, 2012 yılı başından itibaren başlattığı bir uygulama ile Ferrari alan müşterilerine 7 yıl boyunca ücretsiz periyodik bakım ve servis hizmeti sunmasıyla da dikkat çekiyor.
 
2012 yılı başından itibaren FerMas’tan Ferrari alan müşterilere araca verilen garantinin dışında 7 yıl boyunca ücretsiz periyodik bakım hizmeti sunmaya başlayarak süper lüks spor otomobil sınıfında yeni bir dönem açan firma, Ferrari’nin İtalya’daki merkezinin aldığı bir kararla yine sektöre örnek olacak bir uygulamaya daha imza atıyor. Sadece Tofaş çatısı altında yer alan FerMas tarafından Türkiye’de satılacak Ferrari modellerine garanti verilmeye başlandığını açıklayan FerMas Satış ve Pazarlama Müdürü Ferhat Albayrak, bu kararın sektöre de bir örnek olmasını beklediklerini dile getirdi. Bundan sonra ana üreticinin kararıyla Türkiye’de FerMas tarafından satılmayan hiçbir Ferrari modelinin geçerli garanti kapsamında değerlendirilmeyecek olmasının önemine dikkat çeken Albayrak, “Ferrari’nin aldığı bu karar ile kayıt içi ekonomiye fayda ve ülkemizin vergi gelirlerine daha fazla katkı sağlayacak olmaktan dolayı mutluyuz” açıklamasını yaptı.
 
Ülkemizde Tofaş çatısı altında 8 yıldır Ferrari ile Maserati’nin markalarının distribütörlüğünü sürdüren FerMas, aradan geçen süre zarfında 158 farklı Ferrari modelini kusursuz hizmet anlayışıyla sahipleriyle buluşturdu. 2012 yılı başından itibaren yine bir ilke imza atan FerMas, müşteri aracını satsa bile 7 yıl boyunca yıllık bakım kapsamında yer alan araç genel kontrolünden motor yağı ve filtresi değişimine, fren hidrolik değişiminden işçiliğe kadar rutin kontrollerden ücret almadan hizmet veren satış sonrası uygulamasıyla da dikkat çekiyor. 

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim