• BIST 9151.98
  • Altın 2324.488
  • Dolar 32.3582
  • Euro 34.9376
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 14 °C

Türkiye'nin ilk DS Store'u açıldı

Türkiye'nin ilk DS Store'u açıldı
PSA Grubu'nun premium segmentte ayrı bir marka olarak konumlandırdığı DS'in ilk satış noktası DS Store Ankara açıldı.

Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, PSA Grubunun Fransız Premium otomobil geleneğini yeniden canlandırmak amacıyla ayrı bir marka olarak konumlandırdığı DS'nin, dünyada 12'nci, Türkiye'de ise ilk şubesi DS Global Satış ve Pazarlama Başkan Yardımcısı Arnaud Ribault ile Bayraktar Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bayraktar'ın katılımıyla düzenlenen davetle açıldı.  

Premium DS Automobiles, PSA grubunun üçüncü markası olarak başkentlilerin beğenisine sunuldu. DS'in Avant-Garde ruhunu somutlaştıran ve gelecekteki DS modellerinin tasarım kimliğini yansıtan, DS'nin amiral gemisi yeni DS 5 modeli ilgi odağı oldu. 

Bayraktar Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Bayraktar açılış konuşmasında, DS, Avant-Garde gövde tasarımının 6 Ekim 1955'te Fransa Grand Palais'te görücüye çıktığını ve döneminde beğeni kazandığını hatırlattı. Lanse edildiği ilk gün yaklaşık 12 bin DS19 modelin satıldığını, takip eden 10 gün içinde ise 80 bin sipariş alındığını anımsatan Bayraktar, 1970'li yıllarda üretimine son verilen modelin yaklaşık 45 yıl sonra yeniden üretildiğini ifade etti. Premium Fransız geleneğinin otomobil sektöründeki temsilcisi görevini üstlenen DS'nin 1 Haziran 2014'te ayrı bir marka haline geldiğini bildiren Bayraktar, PSA Grubu ile 20 yıldır sürdürdükleri işbirliklerine, DS markasıyla yeni bir boyut kazandırdıklarını kaydetti. Ankara'dan sonra ikinci lokasyonun yeni yılda İstanbul'da olacağına değinen Bayraktar, takip eden dönemlerde de markayı diğer DS Store'larda müşterileriyle buluşturacaklarını sözlerine ekledi. 

"Türkiye önemli bir pazar" 

DS Global Satış ve Pazarlama Başkan Yardımcısı Ribault ise PSA Grubun bünyesinde Premium marka oluşturmaya karar verdiğini belirtti. Peugeot ve Citroen'den sonraki 3. marka olan DS'nin bu şekilde ayrıştığını ifade eden Ribault, markanın bugüne kadar yüzde 62'si ilk kez satın alanlar olmak üzere, dünya çapında 580 binin üzerinde araç satışı gerçekleştirdiğini bildirdi.  

DS Performance ile motor sporları alanına girmeye ve FIA tarafından oluşturulan en son motor sporları disiplini olan Formula E'ye katılmaya karar verdiklerini anlatan Ribault, Formula E'nin, geleceğe göz kırpan ve modern bir vizyonun temsilcisi olan yüzde 100 elektrikli araçların yarıştığı bir motor sporları disiplini olması açısından önemli olduğunu vurguladı. Dünyanın farklı bölgelerinde ve şehirlerinde tüm müşterilerine eşsiz bir DS deneyimi sunmak istediklerini vurgulayan Ribault, Türkiye'nin DS'in büyüme ve ilerleme stratejisi açısından son derece önemli bir pazar olduğunu kaydetti. 

Bin 750 metrekare satış, 4 bin 150 metrekare servis alanıyla toplam 5 bin 900 metrekare büyüklüğündeki Bayraktar Otomotiv Ankara, başkentli Citroen, DS, Subaru, Infiniti, Yokohama ve ResistAll müşterilerine yeni ve 2. el otomobil satışı, aksesuar, yedek parça, satış sonrası servis hizmetlerini sunuyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim