• BIST 9762.57
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C

Türklerin kruvaziyer tatiline ilgisi artıyor

Türklerin kruvaziyer tatiline ilgisi artıyor
Son iki yıldır kruvaziyer gemilerde tatile alışan Türklerin artan talebi, seyahat acentelerini yabancı bayraklı gemileri sezonluk olarak kiralamaya yöneltti.

Türklerin kruvaziyer tatiline ilgisi artıyor

Son iki yıldır kruvaziyer gemilerde tatile alışan Türklerin artan talebi, seyahat acentelerini yabancı bayraklı gemileri sezonluk olarak kiralamaya yöneltti. Geçen yıl Ocean Majestic gemisini kiralayan Apex Tur ve Ankara Feribotu’nu kiralayıp Yunan adaları turlarına vizesiz başlayan Bamtur satışlarını iyice artırınca çareyi bir gemi daha kiralamakta buldu. Bamtur Genel Müdürü Bertan Aner, “Türk turistler gemiyle seyahate alışınca ve vizesiz turlara ilgi çok olunca 4 yıldızlı Alexander Von Humboldt gemisini kiraladık” dedi. Aner, Ankara Feribotu ile her hafta sonu gerçekleştirdikleri vizesiz Yunan adaları turuna gösterilen yoğun talep üzerine, böyle bir girişimde bulunduklarını söyledi.

7 LİMAN GEZECEK

Her hafta sonu İstanbul’dan hareket edecek gemi vizesiz olarak İstanbul – Midilli – Mykonos – Santorini - Rodos – Girit ve Atina limanlarına uğrayacak. 8 katlı olan ve balkonlu kamaraları da bulunan geminin içerisinde yüzme havuzu ve jakuzi, 5 adet bar, 3 adet restoran, 300 kişilik şezlong bulunan çok büyük bir güneşlenme terası, fitness center, casino, sauna, kuaför yer alıyor. Geminin içerisinde ayrıca hastane ve kütüphane de mevcut. Alexander Von Humboldt gemisini 28 Mayıs - 2 Ekim tarihlerinde kiralayan Bamtur’un, 7 gece 8 günlük paket fiyatları 599 Euro’dan başlıyor.

TÜRK DAMAK TADINA UYGUN HİZMET VERECEK

Bamtur Genel Müdürü Bertan Aner, geminin “ultra her şey dahil” konseptiyle çalışacağını belirterek, “Misafirlerimize sunulan hizmetin en üst kalitede olabilmesi için, gemideki tüm hizmetler yine sahibi olduğumuz Planet Otelcilik tarafından verilecek. Bu nedenle Alexander Von Humboldt gemisi, Türkiye'den hareket eden Türk personelin, Türk damak tadının olduğu tek cruise gemisi olacak’’ diye konuştu.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim