• BIST 9040.03
  • Altın 2301.296
  • Dolar 32.3288
  • Euro 35.0591
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C

Turkuaz Havayolları yolcuları yine isyan etti

Turkuaz Havayolları yolcuları yine isyan etti
Turkuaz Havayolları'nın Ankara çıkışlı, Gaziantep bağlantılı Antalya seferini yapan yaklaşık 140 yolcu, Gaziantep Havalimanı'nda yaklaşık 2.5 saat bekletilince isyan etti.

Turkuaz yolcuları yine isyan etti!

Turkuaz Havayolları'nın Ankara çıkışlı, Gaziantep bağlantılı Antalya seferini yapan yaklaşık 140 yolcu, Gaziantep Havalimanı'nda yaklaşık 2.5 saat bekletilince isyan etti.

Dün saat 15.30 sıralarında Gaziantep Havalimanı’na inen uçağın yolcuları bir süre uçakta bekletildikten sonra bekleme salonuna alındı. Ancak, aradan 1.5 saate yakın zaman geçmesine karşın uçamayınca yolcular telefonlarına sarılıp Turkuaz Havayolları’nın Ankara ve İstanbul merkezlerini arayarak durumu şikayet etti. Yolcular, bir süre daha alanda bekledikten sonra saat 17.30 sıralarında tekrar geldikleri uçağa alınmaya başlandı.

Bayram yoğunluğu nedeniyle haftalar önce Ankara’dan Antalya’ya gitmek üzere bilet aldıklarını, ancak seyahatten iki gün önce kendilerine Antalya’ya Gaziantep bağlantılı olarak uçacakları yolunda bir SMS geldiğini belirten yolcular, buna rağmen çile çektiklerini ve kendilerinin Turkuaz’ın değil, SAGA Havayoları'nın uçağıyla seyahat ettirildiğini belirterek tepkilerini şöyle dile getirdiler:

“Normalde bizim 09.25’te Ankara’dan Gaziantep’e, buradan da yolcuların hemen alınıp Antalya’ya uçmamız gerekiyordu. Ancak, Ankara’da bize uçağın kalkış saati 13.30 olarak ilan edildi, ardından da saat 14.30’da havalanabildik. Gaziantep’te ise bir süre uçakta bekletilip sonra indirildik. Bu arada muhatap bulamadık. Ankara’dan Antalya’ya yaklaşık 1 saatte ulaşmamız gerekirken 10 saate yakın bir süre çile çektik.”

Uzun süre Gaziantep Havalimanı İç Hatlarında tepkilerini duyurmaya çalışan yolcular, saat 18.15’de Antalya’ya uçtu.

Güncel havacılık haberleri için THY Haber'i takip edin.

www.thyhaber.com

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim