• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 18 °C

TÜRSAB, Van Fuarı ile turizmi canlandıracak

TÜRSAB, Van Fuarı ile turizmi canlandıracak
TÜRSAB, Türkiye'nin komşu ülkelerle vizeleri kaldırmasının ardından artan turistik hareketliliğin daha verimli kullanılmasını sağlamak için Van'da bir turizm fuarı düzenleme kararı aldı.

TÜRSAB, Van Fuarı ile turizmi canlandıracak

TÜRSAB, Türkiye'nin komşu ülkelerle vizeleri kaldırmasının ardından artan turistik hareketliliğin daha verimli kullanılmasını sağlamak için Van'da bir turizm fuarı düzenleme kararı aldı. İşte ayrıntılar...

TÜRSAB ve Forum Fuarcılık ortaklığında 20-24 Ekim 2010 tarihleri arasında Van Altaylı Tesisleri'nde düzenlenecek fuar; Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde ve Van Valiliği, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Van Belediye Başkanlığı, Van Ticaret ve Sanayi Odası'nın destekleri ile gerçekleşecek.

TÜRSAB taraından yapılan açıklamada konuyla ilgili şu ifadelere yer verildi:

"Van'da gerçekleştirilmesi planlanan turizm fuarının, Van ilinin tanıtımına büyük katkı sağlayacağına olan inancımızla, özellikle iç turizm alanında hareketlilik yaratması ve uluslararası bir boyut kazanması açısından Van'ın turizm fuarcılık kimliğine kavuşturulması, turizm ve kültürel potansiyelimizin pazarlanmasına yönelik anlayışın hakim kılınması amaçlanmaktadır.

Son zamanlarda dış politika alanında Doğu ve Güney Doğu'daki sınır komşularımız ile sınır ticareti ve vize işlemlerine getirilen kolaylıklar nedeniyle turist giriş - çıkışlarında beklenenin ötesinde bir hareketlilik yaşandığı gözlemlenmektir.

Söz konusu bölge, Van ve çevre illerinin bünyesinde bulundurduğu kültür turizmi, tarih, deniz turizmi aktivitelerine açık olan gölü ile, komşu iller ve sınır ülkelerinin ilgi alanına giren ve bir cazibe merkezi konumuna gelen Van'ın tanıtımdan hak ettiği payı alabilmesi ve ekonomiye katma değer sağlaması amacı ile gerçekleştirilen, çevre il valilikleri ve belediyeleri, seyahat acentaları, oteller ve komşu ülkelerin katılımları ile 20-24 Ekim 2010 tarihleri arasında Van Altaylı tesislerinde düzenlenecek olan "Van Turizm Fuarı"na değerli iştirakiniz bizleri son derece memnun edecek olup, söz konusu fuara katılmak isteyen üyelerimiz aşağıdaki iletişim bilgilerinden irtibata geçebilirler.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim