• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C

Tursan Ulaşım Isuzu Novo'yu tercih etti

Tursan Ulaşım Isuzu Novo'yu tercih etti
Okul servisi taşımacılığının ağır topu Tursan Ulaşım, çağdaş ve modern yolcu taşımacılık için tasarlanan NOVO ile filosunun gücüne güç kattı.

TURSAN ISUZU NOVO’YU TERCİH ETTİ

Okul servisi taşımacılığının ağır topu Tursan Ulaşım, çağdaş ve modern yolcu taşımacılık için tasarlanan NOVO ile filosunun gücüne güç kattı. Okul servis taşımacılığında kullanılacak NOVO otobüslerinin teslim töreninde konuşan İSTAB Başkanı ve Tursan Ulaşım Genel Müdürü Hakan Orduhan: “Önümüzdeki dönem içerisinde büyük araçların çoğunluğunu Isuzu otobüsleri oluşturacak.” dedi.

“Anadolu Isuzu’nun satış sonrası hizmetleri ile verdikleri desteklerden çok memnunuz.” diyen Orduhan şöyle konuştu:

“Edindiğimiz tecrübelere dayanarak Anadolu Isuzu’nun bizi doğru anlayan, beklentilerimize çok hızlı cevap veren bir kurum olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden Isuzu’yu tercih etmeye devam edeceğiz.”

Tamay: “Güvenli Servis = Güvenli Novo”

Okul servis taşımacılığında Novo otobüsler güvenilir araçlardır diyen Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay şu açıklamalarda bulundu:

Isuzu Novo otobüslerin gövdesi tüm devrilme testlerinden yüzde yüz başarıyla geçmiştir. Novo modellerinde, ön sıradaki ve en arkadaki koltuklar için 3 noktalı emniyet kemerleri standart güvenlik donanımı olarak verilmektedir. Novo ailesinin tüm modellerinde ABS ve ASR fren sistemi standart olarak sunulmaktadır. Bu nedenle güvenli servis aracı dendiğinde Isuzu Novo otobüsler akla gelmektedir.

Anadolu Isuzu olarak Türkiye’nin hemen hemen tüm bölgeleri ile tüm filolarına girdik diyen Tamay: “Kurumsal anlamda önem verdiğimiz Tursan’ın filosunda yer aldığımız için gururluyuz.” diyerek konuşmasına son verdi.

Anadolu Isuzu İstanbul Araç Satış Bayisi Çetaş Otomotiv tarafından düzenlenen teslim törenine: Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay, Satış Müdürü Efe Yazıcı, Pazarlama Müdürü Dilek Dönmez’in yanı sıra İSTAB Başkanı ve Tursan Ulaşım Genel Müdürü Hakan Orduhan katıldı.

2.20111001105407.jpg

3.20111001105506.jpg

4.20111001105524.jpg

5.20111001105614.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim