• BIST 9079.97
  • Altın 2323.863
  • Dolar 32.3631
  • Euro 34.9444
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C

TÜVASAŞ, imaj değişikliğine gitti

TÜVASAŞ, imaj değişikliğine gitti
Ertiryaki, yeni kurumsal kimlikle birlikte, gelecek on yıllara emin adımlarla ilerlediklerini kaydetti.

TÜVASAŞ İMAJ DEĞİŞİKLİĞİNE GİTTİ

Ertiryaki, yeni kurumsal kimlikle birlikte, gelecek on yıllara emin adımlarla ilerlediklerini kaydetti.

Yeni kurumsal kimlikle gelecek on yıllara emin adımlarla ilerlediklerini ifade eden Ertiryaki, şunları kaydetti: “Türkiye'nin ilk ve tek yolcu vagonu üreticisi olarak yarım asırdan fazla süredir faaliyetlerini aralıksız sürdüren kurumumuzda, 2010'lu yılların stratejisini belirlerken, 1968 yılından bu yana ilk defa, kurumsal kimliğimizi de yenileyerek mevcut dinamizmini ortaya koymak istedik. TÜVASAŞ, köklü bir kurum kültürüne sahiptir. Bu kültürü oluşturan pek çok etken, beraberinde kurum anlayışını ve hedeflerini ortaya koymaktadır. Değişen ve gelişen dünya koşullarında durağan değil, hep dinamik bir TÜVASAŞ ile sektörde rekabet şansı elde ettik. Bu dinamizmi sürdürmek temel hedefimiz oldu. Bugün kar eden bir yapılanma profili ortaya koyan kurumumuz, gayretlerimizin boşa çıkmadığını göstermektedir.”

Kurumsal kimliği yenileyerek akılda kalıcı ve güçlü bir kimliğe dönüştürdüklerini belirten Ertiryaki, yeni amblem ve logonun TÜVASAŞ'ın yerleşik marka ve kurum değerine olduğu kadar, gelecekteki hedeflerine, misyon ve vizyonuna yakışır, modernlik, sadelik ve dinamizmi anlatacak biçimde tasarlandığını bildirdi.

Renklerin ve imgelerin kurumu doğru çağrıştırması ve tanımlamasına dikkat ettiklerini, kurumun gelecekteki konumunu da içeren bir dizayn ile kurumsal kimliği oluşturduklarını kaydeden Ertiryaki, açıklamasını şöyle tamamladı:

“Yarınları ancak bugünden inşa edebileceğimizin farkında olarak, çalışmalarımızı yürütmekteyiz. Yapılan her çalışma bugünden çok, yarınları hedef almaktadır. Ürünlerimizin niteliğinden çalışma koşullarının iyileştirilmesine, kurulan işbirliklerinden doğru iletişim stratejisine kadar, her alanda attığımız adımların TÜVASAŞ'ı yarınlara taşıyacak adımlar olmasına dikkat etmekteyiz. Bugün TÜVASAŞ, dünyaya aydınlık bir geleceğin eşiğinden bakıyor ve baktığı noktadan hep daha ileri olması gerekliliğini görüyor. Günümüz kurumlarının mimari olarak da rakiplerinden ayrılır tasarımları tercih ettiği bilinmektedir. Kurumsal kimlik çalışmalarıyla eş zamanlı olarak yürüttüğümüz fabrika girişlerindeki mimari çevre düzenlemesini yaptık."

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim