• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C

TÜYAP Boat Show'a ilgi yoğun oldu

TÜYAP Boat Show'a ilgi yoğun oldu
Yerli ve yabancı yelkenli, motorlu-motorsuz deniz araçları, sistem, cihaz, donanım ve aksesuarlarını bir araya getiren, Tüyap Fuar Merkezi’nde düzenlenen İstanbul Boat Show, sona erdi .

Yerli ve yabancı yelkenli, motorlu-motorsuz deniz araçları, sistem, cihaz, donanım ve aksesuarlarını bir araya getiren, Tüyap Fuar Merkezi’nde düzenlenen İstanbul Boat Show,  sona erdi .Geçen hafta cumartesi günü kapılarını açan fuara, ilgi beklenenin üzerine çıkarken, ziyaretçi sayısı da 40 bini aştı.

Tüyap Proje Tanıtım Grup Müdürü Fuat Güvenlidal, fuarın ziyaretçi açısından hedefleri aştığını belirterek, “Fuara katılan firmaların da satışları beklentilerinin üzerinde oldu. Bütün firmalar sipariş aldığını belirtiyorlar. Fuarı ziyaret eden Rusya ve Ukrayna heyetleri de çok uzun süre fuarda kalıp, alım yaptılar” diye konuştu.

Koç’lar da ziyaret etti

Toplam değerleri 750 milyon dolara ulaşan teknenin vitrine çıktığı İstanbul Boat Show’un dünyanın karada düzenlenen en büyük ikinci fuarı olduğunu söyleyen Fuat Güvenlidal, fuarı ziyaret edenlerin gerçek alıcılar olduğunu ve bilinçli olarak standları ziyaret ettiğini söyledi. Kıbrıs Yat Grubu’nun 50 kişilik grupla fuarda bulunduğunu ifade eden Güvenlidal, şunları söyledi: “Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik Bakanı Binali Yıldırım’ın dışında iş adamları da fuardaydı. Ali Koç önceki gün, Mustafa Koç ve Rahmi Koç da dün fuardaydı. Ebru Gündeş, Fatih Terim, Emre Belözoğlu, Serdar Bilgili gibi isimler de fuarı ziyaret etti. Bizim çok önemsediğimiz ziyaret ise anaokullarının turları oldu.”

1200 kişi çalıştı

Fuat Güvenlidal, fuarın pazarlama, lojistik ve iç hizmetlerinde toplam 1200 kişinin çalıştığını ifade ederek, “İstanbul Boat Show 2012, toplam 11 sergi salonunda, 85 bin metrekarelik kapalı alanda, 600’e yakın markanın katılımıyla gerçekleşti. Teknelerin lojistiğinde ise yaklaşık 200 TIR faaliyet gösterdi. 100 tane tekne Tüyap tarafından taşındı. Fuarda 3.8 milyon dolara kadar deniz araçları yer aldı” dedi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim