• BIST 9079.97
  • Altın 2323.963
  • Dolar 32.3643
  • Euro 34.9402
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C

Uçağın kanadına isim yazdırma kampamyası

Uçağın kanadına isim yazdırma kampamyası
Türkiye’nin en ünlü akrobasi pilotu Ali İsmet Öztürk, Mor Menekşe adlı uçağın kanadına parayla isim yazdırma kampanyası başlattı, 4 günde 444 kişi başvurdu.

Türkiye’yi yurtdışındaki bir çok gösteride temsil eden ünlü akrobasi pilotu Ali İsmet Öztürk, yıllardır uçuşlarını yaptığı Hezarfen Havaalanı’ndan olaylı şekilde ayrıldıkan sonra bu kez bir kampanyayla dikkat çekti.

Uçan İsimler adını verdiği, '1 Kanatta 1111 isim 1 Arada' adıyla yeni bir projeye start veren Öztürk, sosyal medyada başlattığı proje ile katılımcıların isimlerini uçağın kanadına yazacak. Ancak bunun için katılımcıların her bir isim için Ali İsmet Öztürk’e 111 TL+KDV ödemesi gerekecek.
 
Pazartesi günü başlayan kampanyaya 5 günde rekor başvuru yapıldı. İlk gün 111, ikinci gün 222 ve üçüncü gün 333 kişi isim yazdırmak için 111’er TL ödedi. Kampanyanın beşinci gününde ise 444 rakamına ulaşmak için çok az başvuru kaldı. Bugüne kadar 40 bin TL’nin üzerinde gelir elde eden Öztürk, projeye isim yazdırarak katılanlara çeşitli vaadlerde bulunmayı da ihmal etmedi. Şanslı 13 kişiye kendisi gibi akrobasi pilotu olan kızı Semin Öztürk ile bir gösteri uçuşu yapma fırsatı sunacağını kaydeden Öztürk, kanatta isimler yazılı uçağın 2014 yılında ABD’de yapılacak gösteride boy göstereceğini kaydetti.
 
Kampanyaya katılımdan oldukça memnun olan Öztürk’ün, takipçilerine gönderdiği mesajda şu ifadeler dikkat çekti: “Bu proje başladığında "bazı" kişiler bana e mail göndererek "Uçan İsimler" çalışmasının büyük bir "fos" ile neticeleneceğini, buna hazırlıklı olmamı söylediler !! sağ olsunlar... ama ben onlara şöyle dedim... "siz Mor Menekşe sevenleri tanıyamamışsınız, o alkışlar o sevgi boşuna değil. Siz eğer böyle düşünüyorsanız inanmadığınız ben değil O insanlar demektir.. ve elbette hep beraber göreceğiz Mor Menekşe "sözde mi, özde mi seviliyor"
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim