• BIST 9093.58
  • Altın 2324.208
  • Dolar 32.3676
  • Euro 34.9781
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

Uçak teknisyenliği kursu başvurular sürüyor

Uçak teknisyenliği kursu başvurular sürüyor
Nevşehir'de açılan ‘İstihdam Garantili Uçak Teknisyenliği Kursu’ için başvurular sürüyor. Müracaatlar 17 Ağustos 2011 tarihinde sona erecek.

Uçak teknisyenliği kursu için başvurular sürüyor

Nevşehir'de açılan ‘İstihdam Garantili Uçak Teknisyenliği Kursu’ için başvurular sürüyor. Müracaatlar 17 Ağustos 2011 tarihinde sona erecek.

İş-Kur Nevşehir İl Müdürlüğü ve Türk Hava Yolları ve Kapadokya Meslek Yüksek Okulu işbirliği ile havacılık sektörünün ihtiyaçlarına yönelik olarak Teknisyen Ön Eğitim Programı düzenlendi.

EASA kurallarıyla uyumlu bu program kapsamında, başvuru yapan teknisyen adayları, yapılacak değerlendirmenin ardından HABOM A.Ş.'deki çalışmalarda doğrudan yer alabilecek yetkinlik düzeyine gelecek şekilde 6 ay süreyle eğitimden geçirilecek. Eğitimlerin teorik bölümü Nevşehir'de Kapadokya Meslek Yüksek Okulu’nda uygulama bölümü ise İstanbul'da THY tesislerinde yapılacak. Havacılık sektöründe geçerli dilin İngilizce olması nedeniyle programda adayların ayrıca iyi derecede İngilizce okuma/anlama yeterliliği kazanmaları sağlanacak.

Yazılı ve sözlü sınavlar neticesinde programa başlamaya hak kazanan adaylar, program boyunca İş-Kur tarafından belirlenen oranda maddi yardım alacak ve sosyal güvenlik kapsamında bulunacaklar.

Programı başarı ile bitiren adayların en az yüzde 20'si Havacılık Bakım Onarım ve Modifikasyon Merkezi A.Ş. (HABOM) tarafından istihdam edilecek.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim