• BIST 9693.46
  • Altın 2508.539
  • Dolar 32.5761
  • Euro 34.7872
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C

Uçak yolculuğunda e-bilet kolaylığı

Uçak yolculuğunda e-bilet kolaylığı
Avrupa ve Amerika'da yaygın olan elektronik bilet satışları artık Türkiye'de de popüler olmaya başladı.

 

Avrupa ve Amerika'da yaygın olan elektronik bilet satışları artık Türkiye'de de popüler olmaya başladı. İnternet üzerinden kıyafetten ayakkabıya, elektronik eşyaya kadar pek çok ürünü satın alabiliyoruz, şimdi de elektronik biletle uçak bileti alma işini kolaylaştırdık.
 
Üstelik hükümet, kayıt dışı ekonominin önlenmesi için alınacak tedbirler kapsamında e-bilet uygulamasının yaygınlaştırılması için çalışma yapılmasına karar verdi ve bu karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
 
Ön rezervasyon yapabilirsiniz
 
Elektronik bilet kısa adıyla e-bilet uygulamasıyla internet üzerinden çok kısa sürede uçak bileti satın alabilirsiniz. Hatta ön rezervasyon yapıp bilet alma işlemini birkaç gün sonraya da bırakabilirsiniz! Bu sayede bileti daha ucuza alma imkanınız var. Kesin bilet almaya karar veremediğiniz ya da kredi kartı hesap kesim tarihine yakın günlerde bu uygulamayı kullanabilirsiniz.
 
Pek çok havayolu firmasının uçuşlarını görebilirsiniz
 
Tabii internet üzerinden bilet almanın en pratik bir başka yolu da tek bir havayoluna bağlı kalmamak. İnternet üzerinden bilet satışı yapan sitelerde pek çok havayolu ve aktarmalı uçuşları bulmanız mümkün. Enuygun.com ve benzeri sitelerde yurtiçi ve yurtdışı pek çok havayolunun aynı anda en ucuz uçak bileti fiyatlarını görebilirsiniz ve tek bir tıkla dilediğiniz bileti satın alabilirsiniz.
 
Kredi kartına taksit
 
İnternet üzerinden bilet satın almanın bir diğer avantajı da kredi kartına taksit yapmak. Bankaların anlaşmalarına göre 12 takside kadar varan taksitli bilet satın alma şansına sahip olabiliyorsunuz. Satın aldığınız biletin bilgileri size maille gelerek elektronik ortamda hemen biletiniz sahibi olabilirsiniz.
 
Güvenlik için mutlaka 3D Secure sistemi
 
Hemen hatırlatalım bilet satışının güvenli olması için kredi kartınız 3D Secure sistemine açık olması gerekir. Bunu da bankanızın müşteri hizmetlerini arayarak açtırabilirsiniz. Böylelikle pratik, kolay, hızlı ve güvenilir bir şekilde uçak bileti satın alabilirsiniz...
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim