• BIST 9079.97
  • Altın 2325.078
  • Dolar 32.3459
  • Euro 34.9427
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 14 °C

Uçakta akıllara durgunluk veren olay!

Uçakta akıllara durgunluk veren olay!
Milano'dan İstanbul'a gelecek yolcu uçağında seyahat eden bir İtalyan yolcunun takma dişi boğazına kaçınca uçak rötara girdi.

 

Pegasus Havayolları'nın Milano'dan İstanbul'a gelecek yolcu uçağında seyahat eden bir İtalyan yolcunun takma dişi boğazına kaçınca uçak rötara girdi. Tatil için Türkiye'ye geleceği öğrenilen talihsiz yolcu hastanelik olurken, uçak bir saat gecikmeli İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na inebildi.
 
Pazartesi günü Türk yolcu uçağında takma diş rötarı yaşandı. Rötarı ise bir yaşlı İtalyan yolcunun takma dişlerinin boğazına takılması meydana getirdi. İlginç olay pazartesi günü Pegasus Havayolları'nın Milano'dan İstanbul Sabiha Gökçen'e gelecek olan uçağında yaşandı.
 
Pegasus Havayolları'nın PC706 sefer sayılı Milano-İstanbul uçağında yerel saatle 14:20'de kalkış yapmak için son hazırlıklar tamamlandı. Yolcu alımı da yapılan Milano Bergamo Havalimanı'nda ki uçakta arka sıralarda oturan yaşlı bir İtalyan yolcunun rahatsızlandığı bilgisi yanında oturan diğer yolcu tarafından kabin görevlilerine verildi. Bunun üzerine yapılan kontrollerde yolcunun solunum güçlüğü çektiği ve bununda takma dişin boğaza takılmasının kaynaklandığı tespit edildi. Kabin görevlilerinin de kokpit ekibine haber vermesi üzerine uçağa doktor çağırıldı.
 
Doktorda boğaza takılan takma diş için yolcunun hastaneye kaldırılması kararı verince talihsiz yolcu ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yolcunun hastaneye sevk işlemi sırasında da uçak rötara girdi. Tatil için Türkiye'ye geleceği öğrenilen talihsiz İtalyan hastanede tedavi altına alınırken uçakta bir saat gecikmeli yerel saatle 15:30 da havalanabildi. Uçak istanbul Sabiha Gökçen Havalimanına saat 19:00'da iniş yaptı.
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim