• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

Uçaktan korkan yolcu kabini karıştırdı

Uçaktan korkan yolcu kabini karıştırdı
Uçak kalkmak üzere iken, 'No, No' diye bağırmaya başlayan Mısırlı yolcu, korkudan nefes almakta zorlanınca imdadına Türk hostesler koştu.

Uçaktan korkan yolcu kabini karıştırdı

Uçak kalkmak üzere iken, 'No, No' diye bağırmaya başlayan Mısırlı yolcu, korkudan nefes almakta zorlanınca imdadına Türk hostesler koştu.

Türk Hava Yolları'nın (THY) Kahire-İstanbul uçağında fenalaşan Mısırlı yolcu için kabin ekibi seferber oldu.Kahire Uluslararası Havalimanı'ndan İstanbul'a gelmek üzere saat 14.45'te havalanan TK 0691 sefer sayılı ''Erzincan'' adlı uçağın kalkışı sırasında, ön sıralarda oturan Mısırlı bir yolcu fenalık geçirdi.
     
Arapça ''hayır, hayır'' diye bağıran ve oturduğu yerden kalkmaya çalışan yolcu, önce yanındaki yolcular tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Bir sonuç alamayan yolcular, durumu kabin ekibine bildirdi.
     
Uçağın kalkış durumunda olmasına rağmen yolcunun yanına gelen üç THY kabin personeli, ilk kez uçağa bindiğini söyleyen yolcuyu sakinleştirmeye çalıştı. Nefes almakta güçlük çektiği görülen yolcuya, oksijen ünitesiyle hava desteği de sağlandı.

Durumun bildirildiği Kaptan Pilot Ahmet Akbaş, anons yaparak, uçakta doktor varsa kendisini kabin ekibine tanıtmasını istedi.
Uçakta doktor bulunmaması üzerine Kahire Kule ile irtibata geçen kaptan pilotun, uçakta bir hasta bulunduğunu ve sağlık ekiplerinin hazır durumda beklemesini istediği öğrenildi.

Kabin ekibinin özverili çalışması sonucu bir süre sonra sakinleşen Mısırlı yolcu, oturduğu yerden kaldırılarak, hostesler eşliğinde kokpit tarafındaki tuvalete götürüldü.

Uçuş sırasında hosteslerin yemek servisi yaptığı holde oturan yolcunun, bir süre sonra iyice sakinleştiği, hatta kabin ekibiyle şakalaştığı görüldü.
Mısırlı yolcunun, uçağın Atatürk Havalimanı'na inişinin ardından sağlık kontrolünden geçirildiği öğrenildi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim