• BIST 9530.47
  • Altın 2470.869
  • Dolar 32.4148
  • Euro 34.6998
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 18 °C

Uçuş milleriyle online alışveriş dönemi

Uçuş milleriyle online alışveriş dönemi
Sadakat programı Miles&Smiles çerçevesinde kazanılan mil puanlarla, Kasım 2014’ten bu yana, Shopandmiles.com sitesi üzerinden alışveriş imkanı sunan Türk Hava Yolları, önümüzdeki üç yıl içinde bu alana önemli bir yatırım yapmayı planlıyor.

Sadakat programı Miles&Smiles çerçevesinde kazanılan mil puanlarla, Kasım 2014’ten bu yana, Shopandmiles.com sitesi üzerinden alışveriş imkanı sunan Türk Hava Yolları, önümüzdeki üç yıl içinde bu alana önemli bir yatırım yapmayı planlıyor. Rakip havayolu şirketlerinde olduğu gibi alternatif bir mil harcama mecrası yaratmayı 10 yıldır planladıklarını söyleyen Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Ali Genç, “Lider oyunculardan biri olarak bizim de bu alanda yer almamız gerekiyordu. Proje kapsamında ihale açtık ve kazanan firma Sanal Mağazacılık A.Ş. oldu. Çözüm ortağımız olarak uçtan uca hizmet veren Sanal Mağaza; teknik altyapı, web, personel gibi operasyonları yönetiyor. Ayrıca bu alana önümüzdeki üç yıl için önemli bir reklam bütçesi ayrıldı” diyor. 

Kurulumu 4 ay süren Shopandmiles.com’da, 30’a yakın kategori altında 120’den fazla markanın ürünü satışa sunuluyor. “Satışa sunulacak ürünlerin seçiminde biz de sürece dahil olup, projeye katma değer sağlayacak markalarla Sanal Mağaza’yı buluşturabiliyoruz” diyen Genç; sponsor oldukları 5 büyük spor kulübünün lisanslı ürünlerinin satışına da başladıklarını söylüyor. 

Şimdiye kadar kaç kişinin siteden alışveriş yaptığını açıklamayan Genç, “Shop&Miles ile Miles&Smiles’ı birbirinden ayırmıyoruz. Shopandmiles. com’un, üye kazanımında ve üye memnuniyetinde Miles&Smiles programına çok önemli katkıları oldu” açıklamasında bulunuyor. Miles&Smiles programına üye şu anda 5,5 milyon kişi bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim