• BIST 9804.4
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 25 °C

"Ulaşım Online"in Aralık sayısı çıktı

"Ulaşım Online"in Aralık sayısı çıktı
Recep Canpolat'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptığı İstanbul Haber Ajansı bünyesinde yayımlanan "ULAŞIM ONLINE" Dergisi'nin Aralık sayısı okuyucuları ile buluştu.

ULAŞIM ONLİNE OKUYUCULARI İLE BULUŞTU

Recep Canpolat'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptığı İstanbul Haber Ajansı bünyesinde yayımlanan "Ulaşım Online" Dergisi'nin Aralık sayısı, dolu içeriği ile okuyucuları ile buluştu.

Esra Sarıkeçe'nin editörlüğünde hazırlanan ve 9 bin adet basımı gerçekleşen Ulaşım Online Dergisi'nin Aralık sayısında, Uluslararası Mobil Haberleşme Örgütü Başkanı Esteban Pacha Vicente ile yaptığımız röportaj kapak konusu oldu.

"Türkiye, denizcilikte kendini kanıtladı"

Bu sayımızda, 2007 yılından bu yana Uluslararası Mobil Haberleşme Örgütü Başkanlığı’nı başarıyla yürüten ve 105’inci IMO Konsey Toplantısı’nda İspanya tarafından Uluslararası Denizcilik Örgütü’nün Genel Sekreterliği’ne aday gösterilen Esteban Pacha Vicente ile özel bir söyleşi yaptık. Genel Sekreterlik koltuğu için uzman ve en tecrübeli aday olarak öne çıkan Esteban Pacha, Türk denizciliğinin bugünkü durumu hakkındaki düşüncelerini paylaşarak, Türkiye'nin kara listeden beyaz listeye yükseldiğini ve denizcilikte kendini kanıtladığını vurguladı.

Galatasaray'ı Anadolu Ulaşım taşıyacak

Anadolu Seyahat tarafından Galatasaray Futbol Takımı'na tahsis edilen özel tasarım Starliner, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen bir törenle MAN CEO'su Kazım Tuncay tarafından teslim edildi. Sarı-kırmızılı futbolcuların rahat edebilmesi için bütün ayrıntıların düşünüldüğü otobüste koltuklar özel olarak tasarlandı. 160 derece yatabilen koltuklar masaj sistemini de barındırarak rahat yolculuk imkanı sağlıyor.

Ulusal Kalite Büyük Ödülü İDO'nun oldu

Modern yönetim ve kalite anlayışını bir kurum kültürü haline getiren İDO, KalDer ve TÜSİAD tarafından düzenlenen Ulusal Kalite Ödülleri'nde bu yıl Ulusal Kalite Büyük Ödülü'nün sahibi oldu. 2006'da "Mükemmellik Yolculuğu"na başlayan İDO, bu sonuçla kalite çıtasını ulusal çaptaki en üst seviyesine taşıma başarısı gösterdi.

"Autoshow 2010" yoğun ilgi gördü

İstanbul'da CNR Fuar Merkezi'nde ziyaretçilere kapılarını açan Autoshow Uluslararası Otomobil Fuarı yoğun ilgi gördü. Land Rover ve Range Rover'ın Paris Motor Show'dan sonra dünyada ilk olarak Autoshow'da sergilediği Range Rover Evoque ilgi odağı oldu.

Çağlayan Meydanı'nın temeli atıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından inşa edilen Çağlayan Meydanı Düzenleme İnşaatı'nın temeli Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın da katılımıyla atıldı. Yayalaştırma ve Avrupa'nın en büyük Adalet Sarayı'nın yapılması planlanan projenin, mart sonuna kadar yetiştirilmesi düşünülüyor.

TTNET 4 büyüklere internet sponsoru oldu

TTNET, Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor'a gelir getirecek internet sponsorluğu projesini hayata geçirdi. 4 büyük kulübün milyonlarca taraftarının takımlarına destek olabileceği bu proje, internet kullanımının yaygınlaşmasına da katkı sağlayacak.

Sevgiyle kalın...

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim