• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C

"Ulaşım Online"in Aralık sayısı çıktı

"Ulaşım Online"in Aralık sayısı çıktı
Recep Canpolat'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptığı İstanbul Haber Ajansı bünyesinde yayımlanan "Ulaşım Online" Dergisi'nin Aralık sayısı, dolu içeriği ile okuyucuları ile buluştu.

"Ulaşım Online"in Aralık sayısı çıktı

Recep Canpolat'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptığı İstanbul Haber Ajansı bünyesinde yayımlanan "Ulaşım Online" Dergisi'nin Aralık sayısı, dolu içeriği ile okuyucuları ile buluştu.

Esra Sarıkeçe'nin editörlüğünde hazırlanan ve 9 bin adet basımı gerçekleşen Ulaşım Online Dergisi'nin Aralık sayısında, aylardır Türk ve dünya denizcilik sektörünün heyecanla beklediği "Denizcilik Oskarları" olarak adlandırılan 6. Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri kapak konusu olarak belirlendi.

2011'in ardından...

2011'in sonlarına geldiğimiz şu günlerde, bir yılın daha yorgunluğunu üzerimizde hissediyor gibiyiz.

Kocaman bir yılı daha devirirken, geriye dönüp baktığımızda su gibi geçen zamanın aslında hiç de öyle gitmediğini görebiliyoruz. Sektörel konuların dışında ülkemizde yaşanan felaketler bu yıla damgasını vurdu diyebiliriz. Birçok insanın canını yakan felaketler son olarak yüzünü deprem olarak gösterdi. Van'da yaşanan 7.2'lik depremin ardından ciddi can ve mal kaybının yaşandığını öğrendiğimizde ne yazıkki Türkiye'nin deprem gerçeğiyle bir kez daha acı bir şekilde yüzleştiğini gördük.1999 depremlerinin ardından yaşananlarla 2011 Van depremleri ardından yaşananların benzerlik göstermesi çok üzücü bir durum. Ülkemizde böylesine bir tehlike varken hiçbir olaydan ders almayıp tehlikenin farkına varamamamız içinde bulunduğumuz durumdan daha da çıkılmaz bir hal alıyor.

Sektör açısından baktığımızda ise 2011'in sektöre iyi geldiği kanısındayım. Kara, hava ve denizcilikte ayağa kalkmaya başladığımızın göstergesi olarak bir çok gelişme yaşandı. Özellikle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Çılgın Projesi 2011'de gündemi en çok meşgul eden konular arasındaydı.

Aylardır Türk ve dünya denizcilik sektörünün heyecanla beklediği "Denizcilik Oskarları" olarak adlandırılan 6. Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri, Deniz Haber Ajansı ve Dünya Gazetesi işbirliği ile organize edilen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ve Birleşmiş Milletler Denizcilik Örgütü Genel Sekreteri Efthimios Mitropoulos'un da katıldığı törenle sahiplerini buldu.

Bu ayki sayımızda kapak konumuz olarak belirlediğimiz ve geniş yer verdiğimiz 6.Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri haberimizi keyifle okuyacağınıza inanarak beğeninize sunuyoruz.

Tüm bunlarla birlikte denizcilik sektöründeki son gelişmeler, havacılık sektöründen haberler, iletişim ve bilişim sektöründen yeni kampanyalara da dergimizde yer vererek siz değerli okuyucularımızla paylaşıyoruz.

Yeni yılda tüm dileklerinizin gerçekleşmesi dileğiyle...

Mutlu yıllar... 

altin_cipa_kapak.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim