• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 27 °C

"Ulaşım Online"in Ekim sayısı çıktı

"Ulaşım Online"in Ekim sayısı çıktı
Recep Canpolat'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptığı İstanbul Haber Ajansı bünyesinde yayımlanan "ULAŞIM ONLINE" Dergisi'nin Ekim sayısı okuyucuları ile buluştu.

ULAŞIM ONLİNE DERGİSİ'NİN EKİM SAYISI OKUYUCULARI İLE BULUŞTU

İstanbul Haber Ajansı bünyesinde yayımlanan Ulaşım Online Dergisi’nin bu sayısında; Ulaşım, iletişim, bilişim ve erişim sektörlerine yönelik en güncel haberleri, siz değerli okuyucularımızla paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

TCDD, 154’üncü yaşını kutluyor

154 yıllık köklü bir geçmişi olan ve son dönemde Yüksek Hızlı Tren’i hayatımıza sokan Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları, son 8 yılda yaptığı çalışmalarla göz doldurmaya devam ediyor. Osmanlı Dönemi’nden bu yana 70 yılda döşenen ray hattı kilometresine son 8 yılda ulaştıklarını vurgulayan TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman Ulaşım Online Dergisi’nin sorularını yanıtladı.

Moldavian Havayolları, İSG’den uçacak

Havalimanı işletmeciliği sektöründe emin adımlarla ilerleyen, 2009 ve 2010 yıllarında dünyanın en hızlı büyüyen havalimanı İSG, uçuş ağına Moldavian Air’i de ekledi. İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’na uçuş gerçekleştiren 33. havayolu şirketi olan Moldavian Air, haftada iki sefer gerçekleştirecek.

Airex İstanbul 2010, Atatürk Havalimanı’nda gerçekleşti

Katılımcı uçak sayısında dünyanın en büyük fuarlarını geride bırakan Airex İstanbul 2010, İstanbul Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Apronu’nda kapılarını 8’inci kez ziyaretçilerine açtı. En önemli sivil havacılık platformları arasında yer alan Airex İstanbul, dünyanın en büyük yolcu uçağı olan A380’i ağırlayarak ilgi odağı oldu.

Dünyanın en büyük 2. projesi: İstanbul-İzmir Otobanı

Türkiye’nin en büyük otoyolunun imzaları atıldı. İstanbul-İzmir arasını 3,5 saate indirecek olan proje, Türkiye Cumhuriyeti tarihinde Yap-İşlet-Devret modeliyle bir seferde yapılan tek proje oldu.

İskenderun Limanı ihalesini “Limak” aldı

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğü’ne ait İskenderun Limanı’nın 36 yıl süreyle işletme hakkı devri yöntemiyle özelleştirilmesi ihalesinin nihai pazarlık görüşmesinde en yüksek teklifi, 372 milyon dolarla Limak verdi.

Süratli Amfibi Gemisi törenle denize indirildi

Furtrans Grubu tarafından inşa edilen Ç-151 Süratli Amfibi Gemisi’nin denize indirme töreni, Tuzla’daki Anadolu Deniz İnşaat Kızakları Tersanesi’nde gerçekleşti. Başbakan Tayyip Erdoğan’ın katıldığı törende amfibi gemisini denize, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner'in eşi Nurdan Koşaner indirdi. Diğer taraftan TORGEM Tersanesi tarafından inşa edilen ve en büyük kuru yük gemisi olan Kaptan Arif Bayraktar gemisinin teslim töreni gerçekleşti. Törene Başbakan Erdoğan’ın yanı sıra Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve bir çok bakan katıldı. Tüm bunlarla birlikte denizcilik sektöründeki son gelişmeler, havacılık sektöründen haberler, iletişim ve bilişim sektöründen yeni kampanyalara da dergimizde yer vererek siz değerli okuyucularımızla paylaşıyoruz.

Sevgi ile kalın…

Güncel haberler için AksiyonHaber'i takip edin.

www.AksiyonHaber.com

İSTANBULHABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim