• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 20 °C

"Ulaşım Online"in Kasım sayısı çıktı

"Ulaşım Online"in Kasım sayısı çıktı
Recep Canpolat'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptığı İstanbul Haber Ajansı bünyesinde yayımlanan "ULAŞIM ONLINE" Dergisi'nin Kasım sayısı okuyucuları ile buluştu.

ULAŞIM ONLİNE DERGİSİ'NİN KASIM SAYISI OKUYUCULARI İLE BULUŞTU

İstanbul Haber Ajansı bünyesinde yayımlanan Ulaşım Online Dergisi’nin bu sayısında; Ulaşım, iletişim, bilişim ve erişim sektörlerine yönelik en güncel haberleri, siz değerli okuyucularımızla paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Grimaldi yeni yapılanmaya gidiyor

Filosunda değişik boyutlarda 87 gemi bulunan ve haftada 130 limana sefer yapan global bir şirket olarak göze çarpan Grimaldi Group’un İtalya’da organize ettiği 14. Euro-Med Convention’da bir araya geldiğimiz Emanuele Grimaldi, İstanbul Haber Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Recep Canpolat’ın sorularını yanıtladı. “Schumpeterian Teorisi”ni uygulayan nadir şirketlerden biri olan Grimaldi’nin patronu Emanuele Grimaldi, teknolojik yeniliklerin rekabet ortamında üstünlük sağlamakla birlikte, ticarette de yeni ufuklar açacağını vurguladı.

İstanbul-İzmir otoyolunun temeli atıldı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul ile İzmir arasını 3,5 saate indirecek olan ve 5 yılda 11 milyar liralık yatırımla tamamlanması planlanan Gebze-Orhangazi-İzmir otoyolunun temelini attı. Türkiye'nin en büyük inşaat projesi unvanını kazanacak olan ve en büyük iki sanayi kentimizi birbirine bağlayan otoyol projesi tamamlandığında; İstanbul-İzmir arası 8-10 saatten 3.5 saate; İstanbul- Bursa arası 2.5-3 saatten 1 saate; İstanbul-Eskişehir arası 4 saatten 2-2.5 saate düşecek.

İstanbul Shop&Miles Boat Show gerçekleşti

29. Uluslararası İstanbul Shop&Miles Boat Show, Pendik’teki Marintürk İstanbul City Port’ta gerçekleşti. Türkiye’e düzenlenen en büyük denizcilik fuarı olan Boat Show’da 250’nin üzerinde firma ve 600’ü aşkın marka yer aldı. Boat Show’da en çok ilgi çeken yatlar, 17 milyon Euro’luk fiyatıyla “Ardell-Arethusa”, 154,6 milyon Euro fiyatıyla “Numarine 102 RPH” ve ilk kez bu fuarda görücüye çıkan 4 milyon Euro’luk “Peri 29” oldu.

Pegasus, Türk Telekom Arena’ya sponsor oldu

Sporun farklı dallarındaki destekleri ile bu sporlara katma değer yaratmayı hedefleyen Pegasus Hava Yolları, Türk Telekom Arena’ya sponsor oldu. Türk Telekom Arena Stadyumu’nun kuzeyinde yer alan 12 bin 250 koltukluk bölüm, Pegasus Tribünü olarak anılacak. Pegasus Tribünü’nde 2 adet stad restoranı, Galatasaray Store ve Galatasaray Müzesi bulunuyor.

Bandırma Doğalgaz Çevrim Santrali açıldı

Enerjisa Bandırma Doğalgaz Çevrim Santrali, Başbakan Tayip Erdoğan ve Enerji Bakanı Taner Yıldız’ın da katılımıyla açıldı. Balıkesir’in Bandırma ilçesinde, Sabancı Grubu tarafından 550 milyon Euro’ya 2 yılda yaptırılan santral, yılda 7 milyar kilovat saat elektrik üretecek. Tüm bunlarla birlikte denizcilik sektöründeki son gelişmeler, havacılık sektöründen haberler, iletişim ve bilişim sektöründen yeni kampanyalara da dergimizde yer vererek siz değerli okuyucularımızla paylaşıyoruz.

Sevgiyle kalın…

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim