• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

"Ulaşım Online"in Mart sayısı çıktı

"Ulaşım Online"in Mart sayısı çıktı
Recep Canpolat'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptığı İstanbul Haber Ajansı bünyesinde yayımlanan "Ulaşım Online" Dergisi'nin Mart sayısı, dolu içeriği ile okuyucuları ile buluştu.

"Ulaşım Online"in Mart sayısı çıktı

Recep Canpolat'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptığı İstanbul Haber Ajansı bünyesinde yayımlanan "Ulaşım Online" Dergisi'nin Mart sayısı, dolu içeriği ile okuyucuları ile buluştu.

Esra Sarıkeçe'nin editörlüğünde hazırlanan ve 9 bin adet basımı gerçekleşen Ulaşım Online Dergisi'nin Mart sayısında, Kıyı Emniyeti Genel Müdürü Kaptan Salih Orakci ile yaptığımız röportaj kapak konusu oldu.

Dünya, Türkiye'nin kapısında...

Kuzey Afrika'da yaşanan özgürlük çığlıkları Türkiye'nin gündemini oluşturan konular arasındaydı. Bunun yanı sıra Türk vatandaşlarımızın da bu savaş ortamında kalması oldukça can sıkan bir durum oldu.Yalnız burada dikkat çeken bir konu vardı ki, bu da Türkiye'nin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Libya'da yaşanan şiddet sarmalından 25 bin vatandaşını kurtarmaya çalışan Türkiye, Libya'dan 18 tarifeli, 25 özel tahliye ve 22 askeri olmak üzere, toplam 65 uçak, 3 gemi, 1 fırkateyn ve özel şirketler tarafından getirilenlerle birlikte bin 316'sı yabancı uyruklu toplam 21 bin 360 kişiyi ülkemize getirerek tarihinin en büyük tahliye operasyonunu gerçekleştirdi. Bununla birlikte Libya’dan vatandaşlarını kurtarmak isteyen 21 ülkenin de Türkiye'den yardım istemesi, ülkemizin elde ettiği başarının bir göstergesi oldu. Bizler de devletimizin tüm birimlerine bu operasyon için teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Bu sayımızda, 6 senedir görevde olan Kıyı Emniyeti Genel Müdürü Kaptan Salih Orakcı ile yaptığımız röportajla sizlerin karşısına çıkıyoruz. Türk boğazlarındaki gemi trafiğinden, seyir emniyeti ve fenerlere kadar birçok konu hakkında konuştuğumuz Orakcı, Türkiye’nin Libya’da gerçekleştirdiği operasyonu ile ilgili düşüncelerini paylaşarak, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü’nün 2011 projelerinden bahsetti.

Önemli gelişmelere şahitlik yaptığımız bu sayımızda, Cankurtaran Sahili ile Haydarpaşa arasına inşa edilecek İstanbul Boğazı Karayolu Geçiş Projesi de öne çıkan konular arasındaydı. Bu önemli proje, Kazlıçeşme-Göztepe arasında halen 100 dakikaya varan seyahat süresini 15 dakikaya kadar indirecek.

Tüm bu gelişmelerin yanı sıra denizcilik sektöründeki son girişimler, karayolu ve havacılık sektöründen haberler, iletişim ve bilişim sektöründen yeni kampanyalara da dergimizde yer vererek siz değerli okuyucularımızın beğenisine sunduk.

Sevgiyle kalın…

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim