• BIST 9766.42
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C

"Ulaşım Online"in Mart sayısı çıktı

"Ulaşım Online"in Mart sayısı çıktı
Recep Canpolat'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptığı İstanbul Haber Ajansı bünyesinde yayımlanan "Ulaşım Online" Dergisi'nin Mart sayısı, dolu içeriği ile okuyucuları ile buluştu.

"Ulaşım Online"in Mart sayısı çıktı

Recep Canpolat'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptığı İstanbul Haber Ajansı bünyesinde yayımlanan "Ulaşım Online" Dergisi'nin Mart sayısı, dolu içeriği ile okuyucuları ile buluştu.

Esra Sarıkeçe'nin editörlüğünde hazırlanan ve 9 bin adet basımı gerçekleşen Ulaşım Online Dergisi'nin Mart sayısında, İDO'ya yeni ve güçlü bir kimlik kazandırmak üzere ekibiyle birlikte büyük başarılara imza atmak üzere yola çıkan İstanbul Deniz Otobüsleri CEO'su Önder Sezgi ile  yaptığımız röportaj kapak konusu olarak belirlendi.

İDO, denizin parlayan yıldızı olmaya devam ediyor...
 
İstanbul Haber Ajansı bünyesinde yayımlanan Ulaşım Online Dergisi'nin bu sayısında; Ulaşım, iletişim, bilişim ve erişim sektörlerine yönelik en güncel haberleri, yine siz değerli okuyucularımızla paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Artan taleple birlikte yeni hatlar açıp maliyeti düşürerek daha ucuz yolculuk olanağı sağlamayı hedefleyen İDO, 2011 yılının Türkiye'deki en başarılı satın almalarından birine imza atarak 16 Haziran 2011 tarihinde Tepe-Akfen-Souter-Sera Ortak Girişim Grubu'na devredilmesiyle birlikte yeni bir döneme başlamış oldu.
 
Tepe-Akfen-Souter-Sera Ortak Girişim Grubu, bu değerli markayı özelleştirme ile daha da yukarı taşımaya, karlılığını daha da artırıp daha güçlü bir marka haline getirip zamanı geldiğinde halka açarak TAV benzeri yeni bir başarıyı gerçekleştirmeyi amaçlıyor.
 
Bu sayımızda, İstanbul Deniz Otobüsleri CEO'su Önder Sezgi ile yaptığımız röportaj kapak konusu olarak belirlendi. İDO'ya yeni ve güçlü bir kimlik kazandırmak üzere ekibiyle birlikte büyük başarılara imza atmak üzere yola çıkan İstanbul Deniz Otobüsleri CEO'su Önder Sezgi ile özelleştirme sürecinin öncesi ve sonrasından bahsederek 2012 projeleri hakkında konuştuk.
 
Diğer yandan, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Cenevre Otomobil Fuarı bu ay öne çıkan konularımız arasındaydı. Türk otomotiv sektörü bu yıl 82'ncisi düzenlenen Uluslararası Cenevre Fuarı'na damgasını vurdu. Karsan'ın New York taksi ihalesi için geliştirdiği V1 konseptinin seri üretime hazır hali ilk kez Cenevre'de vitrine çıktı.
 
Tüm bunlarla birlikte denizcilik sektöründeki son gelişmeler, havacılık sektöründen haberler, iletişim ve bilişim sektöründen yeni kampanyalara da dergimizde yer vererek siz değerli okuyucularımızla paylaşıyoruz.

Keyifli bir ay geçirmeniz dileğiyle...

Sevgiyle kalın...

mart_2012.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim