• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

"Ulaşım Online"in Mayıs sayısı çıktı

"Ulaşım Online"in Mayıs sayısı çıktı
Recep Canpolat'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptığı İstanbul Haber Ajansı bünyesinde yayımlanan "Ulaşım Online" Dergisi'nin Mayıs sayısı, dolu içeriği ile okuyucuları ile buluştu.

"Ulaşım Online"in Mayıs sayısı çıktı

Recep Canpolat'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptığı İstanbul Haber Ajansı bünyesinde yayımlanan "Ulaşım Online" Dergisi'nin Mayıs sayısı, dolu içeriği ile okuyucuları ile buluştu.

Esra Sarıkeçe'nin editörlüğünde hazırlanan ve 9 bin adet basımı gerçekleşen Ulaşım Online Dergisi'nin Mayıs sayısında, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı Çılgın Projesi "Kanal İstanbul" kapak konumuz olarak belirlendi.

Hoş Geldin Bahar... Sefa Getirdin "Kanal İstanbul"...

Bahar aylarının gelmesiyle birlikte güneşin sıcak yüzünü hissettiğimiz şu günlerde, sektörde yaşanan güzel gelişmeler enerjimize enerji katarak her gün biraz daha pozitif bakmamızı sağlıyor yeni başlayan güne...

Oldukça önemli gelişmeler yaşadığımız bu sayıda öne çıkan öyle bir konu var ki gündeme adeta bomba gibi düştü. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, aylardır sözünü ettiği "Çılgın Proje"sini açıklayarak bir hayalin gerçek olması yolundaki ilk adımı atmış oldu.

'Çılgın Proje'nin adı "Kanal İstanbul"... Tarihi bir gelişim olarak nitelendirilecek bu projede, Avrupa Yakası'nda Karadeniz ile Marmara arasına bir kanal açılması planlanıyor. Yaklaşık 50 kilometre uzunluğunda olması beklenen kanal, İstanbul'u içinden iki deniz geçen bir şehir haline dönüştürecek. Su derinliğinin 25 metre, genişliğinin ise yaklaşık 150 metre civarı olması planlanan "Kanal İstanbul"dan bugün dünyadaki en büyük gemilerin geçebileceği düşünülüyor. Akıllara gelen Montrö Antlaşması'nın maddeleri ise kafa kurcalayan konular arasında ilk sırada. Ulaşım Online'nin ulaştığı detaylarla birlikte proje ile ilgili tüm ayrıntıların yer aldığı haberimizi ilgiyle okuyacağınızı düşünerek sizlerin beğenisine sunuyoruz.

Yine dopdolu içeriğimizle karşınıza çıktığımız bu sayıda, Birleşmiş Milletler Denizcilik Örgütü Deniz Güvenliği Komitesi Başkanı (IMO-MSC) Neil Frank Rivera Ferrer ile gerçekleştirdiğimiz denizcilik üzerine söyleşimizin yanı sıra ikinici bir kapak konumuz ise Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Genel Müdürü Süleyman Karaman ile yaptığımız röportaj oldu. Marmaray projesinden, Yüksek Hızlı Tren'e kadar bir çok konuda konuştuğumuz Karaman, TCDD'nin son 50 yılda yaşadığı süreci Ulaşım Online Dergisi'ne anlattı.

Keyifli bir ay geçirmeniz dileğiyle...

Sevgiyle kalın...

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim