• BIST 9069.65
  • Altın 2324.847
  • Dolar 32.37
  • Euro 34.967
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C

"Ulaşım Online"in Nisan sayısı çıktı

"Ulaşım Online"in Nisan sayısı çıktı
Recep Canpolat'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptığı İstanbul Haber Ajansı bünyesinde yayımlanan "Ulaşım Online" Dergisi'nin Nisan sayısı, dolu içeriği ile okuyucuları ile buluştu.

"Ulaşım Online"in Nisan sayısı çıktı

Recep Canpolat'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptığı İstanbul Haber Ajansı bünyesinde yayımlanan "Ulaşım Online" Dergisi'nin Nisan sayısı, dolu içeriği ile okuyucuları ile buluştu.

Esra Sarıkeçe'nin editörlüğünde hazırlanan ve 9 bin adet basımı gerçekleşen Ulaşım Online Dergisi'nin Nisan sayısında, Avea CEO'su Erkan Akdemir ile yaptığımız röportaj kapak konusu oldu.

Yaşlı ve bilge “Doğa Ana”nın kötü sürprizi…

Tarihinin kayıtlara geçmiş olan en büyük depremiyle sarsılan Japonya, son günlerde dünyanın odak noktası haline geldi. Ülkenin kuzeydoğu kıyılarında meydana gelen 8,9 büyüklüğündeki depremde ve ardından gelen tsunamide, yüzlerce kişi hayatını kaybetti. Çok sayıda insan ise hala kayıp…

Depremden sonra yaşanan tsunami bölgeyi adeta yuttu. Yaklaşık 10 metreye ulaşan dev tsunami dalgaları, binlerce evi sular altında bırakırken, arabaları önüne katarak çok sayıda insanı evsiz bıraktı. Depremin ardından fabrikaların kapanması, küresel otomotiv sektöründe önemli ölçüde üretim kaybına neden olarak ekonomiyi de sekteye uğrattı.

Deprem ve tsunamiden dolayı büyük zarar gören Fukuşima Nükleer Santrali’ndeki sıznıtı ise tehlike boyutunun ne kadar büyük olduğunu anlatmaya yeten en önemli konu oldu.

Japonya’da yaşanan bu deprem, tsunami ve nükleer sızıntıyla birlikte, İkinci Dünya Savaşı’ndan bu yana ülkenin yaşadığı en büyük ikinci kriz olarak tanmlanıyor… Bu da yaşanan olayın ne kadar ürkütücü olduğunu gözler önüne seriyor.

Bu sayımızda, 2004 yılında sektöre hızlı bir giriş yapan ve kısa sürede Türkiye’nin en beğenilen ve tercih edilen şirketlerinden biri haline gelen Avea’nın CEO’su Erkan Akdemir ile yaptığımız röportajla karşınıza çıkıyoruz. Türkiye’deki penetrasyon oranlarından, baz istasyonlarına kadar birçok konuda bilgi aldığımız Akdemir, kurumsal ve bireysel hizmetleriyle yaşadığı büyümeyi anlatarak 2011 hedeflerinden bahsetti.

Tüm bu gelişmelerin yanı sıra denizcilik sektöründeki son girişimler, karayolu ve havacılık sektöründen haberler iletişim ve bilişim sektöründen yeni kampanyalara da dergimizde yer vererek siz değerli okuyucularımızın beğenisine sunuyoruz.

Güzel günler yaşamanız dileğiyle…

Sevgiyle kalın…

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim