• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C

"Ulaşım Online"in Ocak sayısı çıktı

"Ulaşım Online"in Ocak sayısı çıktı
Recep Canpolat'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptığı İstanbul Haber Ajansı bünyesinde yayımlanan "Ulaşım Online" Dergisi'nin Ocak sayısı, dolu içeriği ve yeni yüzü ile okuyucuları ile buluştu.

Recep Canpolat'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptığı İstanbul Haber Ajansı bünyesinde yayımlanan "Ulaşım Online" Dergisi'nin Ocak sayısı, dolu içeriği ve yeni yüzü ile okuyucuları ile buluştu.

Esra Sarıkeçe'nin editörlüğünde hazırlanan ve 9 bin adet basımı gerçekleşen Ulaşım Online Dergisi'nin Ocak sayısında, GESTAŞ Genel Müdürü Hasan Yürükçü ile yaptığımız röportaj kapak konusu oldu.

Yeni yıl, yeni umutlar…

Her gelen yeni yıl, sembolik de olsa umutlar getiriyor. 1 Ocak'ın sadece dünün ertesi olduğunu bilsek de yine bir heyecanla uyanıyoruz yeni yılın sabahına. Geride bıraktığımız seneye baktığımızda ise yapamadıklarımız içimizi burksa da biraz, yeni yıldan beklentilerimiz, yine de heyecanlandırıyor bizleri.

Krizin izlerini silmeye çalıştığımız 2010 senesine şöyle bir göz attığımızda sektörde önemli gelişmelerin yaşandığını görüyoruz. Bunun en büyük örneklerinden biri de şüphesiz ki 3. Boğaz Köprüsü Projesi oldu. Trafiği büyük ölçüde rahatlatacak olan ve İstanbul için tarihi bir olay olarak kabul edilen bu projenin temelleri atılırken diğer taraftan demiryolunda yaşanan gelişmeler de sektörde öne çıkan konular arasında yer aldı.

Bunların yanı sıra havacılıkta yaşanan ivmeyi de göz ardı etmemek gerekir. Özellikle Türk Hava Yolları'nın, Manchester United ve Barcelona futbol kulüpleri ile yaptığı sponsorluklar, başta ülkemizde olmak üzere dünyada büyük yankı uyandırdı. Türkiye'nin kendi uçağını kendisinin üretmesi için atılan adımlar da havacılıkta yaşanan bu ivmeyi gözler önüne serdi.
2010’un yorgunluğunu geride bıraktığımız ve 2011’in sıcak nefesini hissettiğimiz şu günlerde, yeni bir senenin getirdiği değişimle birlikte biz de “Ulaşım Online” ekibi olarak sizler için yenilendik. Gerek sayfa tasarımı, gerekse haber ve röportajlarımızla sizlerin beğenisine daha çok hitap edeceğine inandığımız yeni yüzümüzle karşınıza çıkıyoruz.

Yeni yılla birlikte yenilenmenin mutluluğunu yaşadığımız bu sayımızda, kapak konusu olarak belirlediğimiz, Çanakkale’de parlayan bir yıldız haline gelen GESTAŞ’ın Genel Müdürü Hasan Yürükçü ile yaptığımız söyleşiyi ilgiyle okuyacağınızı düşünerek sizlerin beğenisine sunduk.

Diğer taraftan, denizcilik sektöründeki son gelişmeler, karayolu ve havacılık sektöründen haberler, iletişim ve bilişim sektöründen yeni kampanyalara da dergimizde yer vererek siz değerli okuyucularımızla paylaştık.

2011 yılında, yeni heyecan ve yeni mutluluklar yaşamanız dileğiyle…

Sevgiyle kalın…

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim